Quantcast
SLIDERΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

“Σινιές 2022”: Η 23η Διεθνής Συνάντηση Χορευτικών Συγκροτημάτων αφιερωμένη στα 100 χρόνια μνήμης από την Μικρασιατική καταστροφή

Tο Φεστιβάλ του Πολιτιστικού Συλλόγου Σινιών επανέρχεται μετά από 2 χρόνια απουσίας λόγω των προβλημάτων που προκάλεσε ο Κορωναίος σε παγκόσμιο επίπεδο. Ο Σύλλογος πιστός στο ραντεβού με την παράδοση διοργανώνει την 23η Διεθνή Συνάντηση Χορευτικών Συγκροτημάτων “ΣΙΝΙΕΣ 2022” , την Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022 στο Περιστύλιο των Ανακτόρων Γεωργίου και Μιχαήλ και το Σάββατο 16 Ιουλίου 2022 στην Ελαιουργεία Σινιών η ώρα έναρξης και των δυο ημερών είναι στις 21:00 και η είσοδος είναι ελεύθερη 
Στην φετινή εκδήλωση συμμετέχουν :
1.   Folk Dance Ensemble ΄΄ MERANI ΄΄   (ΓΕΩΡΓΙΑ)
2.   Folk Dance Ensemble  “PKB KORPORACIJE”     (ΣΕΡΒΙΑ )
3.   Φιλαρμονική Εταιρεία Κέρκυρας    
4.   Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Σινιών     
5.    Πολιτιστικός  Χορευτικός Όμιλος  Κέρκυρας 
6.    Πολιτιστικός Σύλλογος Κασσιώπης     
7.    Πολιτιστικός Σύλλογος Νυμφών
8.    Ένωση Περιθιωτών ΄΄ Φίλιππος Βλάχος΄΄


 
Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων  έχει ως εξής :
 
Παρασκευή 15/ 07 – εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δημαρχείο της Πόλης και συνάντηση με την Δήμαρχο από τις αποστολές των συγκροτημάτων για ανταλλαγή δώρων και καλωσόρισμα των καλεσμένων στην πόλη μας  , θα ακολουθήσει παρέλαση των συγκροτημάτων σε κεντρικούς δρόμους της πόλης με κατάληξη στο περιστύλιο των ανακτόρων για την έναρξη του Φεστιβάλ.
Σάββατο 16/07 – εθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμαρχο Βόρειας Κέρκυρας από τα προσκεκλημένα συγκροτήματα  και ακολουθεί η  2 ημέρα  της συνάντησης στην Ελαιουργεία Σινιών .
Η εκδήλωση αυτή του Συλλόγου τελεί υπό την αιγίδα του CIOFF και έχει την στήριξη της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας , του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και του Επιμελητηρίου.
Θερμές ευχαριστίες για την στήριξή στους χορηγούς επικοινωνίας (Corfu Land , Corfu Chanel , Start T.V , ΕΡΤ Κέρκυρας, Κύμα FM , Καθημερινή Ενημέρωση, Η Κέρκυρα Σήμερα , My Kerkyra) ,  επίσης στις Κερκυραϊκές (τοπικές και μη) επιχειρήσεις για τις προσφορές τους και τις χορηγίες τους καθώς και στους ακούραστους εθελοντές του Συλλόγου.
 
Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στα 100 χρόνια μνήμης από την Μικρασιατική καταστροφή .  

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!