Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σκοποβολή IPSC : Ο Νικ. Σπάτουλας δύο μετάλλια στο Canal Challenge

Με τον Νικόλα Σπάτουλα του Αθλητικού Σκοπευτικού Ομίλου Κέρκυρας “ΚΡΟΤΟΣ” να κατακτά δύο μετάλλια ολοκληρώθηκε ο Διεθνής Αγώνας Πρακτικής Σκοποβολής (IPSC) Canal Challenge.

 Συγκεκριμένα ο κερκυραίος αθλητής κατέκτησε χρυσό μετάλλιο στο open ομαδικό μαζί με τους Γιάννη Παπακώστα (Ελληνική Λέσχη Πρακτικής Σκοποβολής) Κώστα Σαντοριναίο (Σκοπευτικός Όμιλος Αγωγή) και την Ρωσίδα αθλήτρια σκοποβολής Μαρία Ρούντοβα. Ο ίδιος αθλητής ήταν τρίτος στην κατηγορία Open Junior.  Στον αγώνα, που διοργάνωσε  ο  Όμιλος Αθλητικής Σκοποβολής Κορινθίας (ΟΑΣΚ), υπό την αιγίδα της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΣΚΟΕ) διεξήχθη στο Σκοπευτήριο Κορίνθου ( Πεδίο Βολής 6ου Συντάγματος ) από 17 έως και 20 Μαΐου. Στο Canal Challenge συμμετείχαν  περίπου 500 σκοπευτές από 25 χώρες Ευρώπης ,Ασίας, Αμερικής και φυσικά από Ελλάδα. Ο ΚΡΟΤΟΣ πήρε μέρος με τρεις αθλητές στην κατηγορία Open.  

Τον διακριθέντα Σπάτουλα Νικόλα  και τους Λευκιμμιάτη Σταμάτη – Νικολούζο Σπύρο, οι οποίοι δεν ήταν στην καλύτερη μέρα τους. Να σημειωθεί ότι μεταξύ των κριτών του αγώνα ήταν άλλα δύο μέλη του ΑΣΟΚ ΚΡΟΤΟΣ, οι Διαμαντόπουλος Ανδρέας και Διαματοπούλου Φωτεινή, ενώ επικεφαλής της κερκυραϊκής αποστολής, ο ΓΓ του Ομίλου Σπάτουλας Βασίλης.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!