Quantcast
SLIDERΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σπουδαίες στιγμές θα χαρίσουν Μανώλης Μητσιάς και Αγάθη Κοσκινά στην Άφρα

Επιστρέφει μουσικά φέτος στην Κέρκυρα ο σπουδαίος τραγουδιστής Μανώλης Μητσιάς, σε μια μουσική βραδιά που διοργανώνεται στην Άφρα το Σάββατο 22 Ιουλίου, μαζί με την Αγάθη Κοσκινά, σε ρόλο ερμηνεύτριας και μάλιστα για 3η φορά.

Να θυμίσουμε πως πέρσι είχε έρθει στο νησί όπου είχα πραγματοποιήσει συναυλία με την Φιλαρμονική “ΜΑΝΤΖΑΡΟΣ”

Ο Μανώλης Μητσιάς σε συνέντευξή του είχε δηλώσει : Δεν ονειρευόμουν να γίνω τραγουδιστής, απλώς μου άρεσε πολύ το τραγούδι και όταν έφυγα για σπουδές στη Θεσσαλονίκη ήθελα να τραγουδάω. Έτσι γράφτηκα σε μία χορωδία, τη Λέσχη Γραμμάτων και Τεχνών Βορείου Ελλάδος. Ήθελα να ακολουθήσω τη Στρατιωτική Ιατρική, έδωσα εξετάσεις στην Αθήνα, αλλά δεν είχε σταλεί ακόμη το πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων. Μόλις γύρισα στη Θεσσαλονίκη με κόψανε». Πήγα στη Σχολή Υπομηχανικών – Χημικών, αλλά το τραγούδι υπήρχε μέσα μου…» Τελικά η πορεία του απέδειξε ότι ο σπουδαίος αυτός άνθρωπος κατάφερε και έγινε ο κορυφαίος ερμηνευτής που έχει σφραγίσει με τη φωνή του τις μεγαλύτερες επιτυχίες του ελληνικού πενταγράμμου, με αναδρομές σε μοναδικές ερμηνείες τραγουδιών των μεγαλύτερων Ελλήνων συνθετών και ποιητών που πίστεψαν σε αυτόν και του εμπιστεύτηκαν τα σημαντικότερα έργα τους.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΕΔΩ

 

Διαβάστε ακόμη: Τι δήλωσαν στην Εφορία οι Κερκυραίοι

 

Το Σάββατο 22, Ιουλίου στις 21:00, στην ατμοσφαιρική πλατεία της Άφρας, όσοι βρεθούν εκεί, θα έχουν την χαρά και την τιμή να απολαύσουν το σπουδαίο αυτόν ερμηνευτή. Μαζί του για τρίτη φορά σε ρόλο ερμηνεύτριας σε αυτή τη συναυλία, η Αγάθη Κοσκινά. Ο Μανώλης Μητσιάς θα συμπράξει με την Μεικτή και Παιδική Χορωδία Άφρας “Η Λαμποβίτισσα” καθώς και την Παιδική Χορωδία “Τα χαμόγελα του Μον-Ρεπό”, του σπιτιού παιδικής και κοινωνικής μέριμνας του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΕΔΩ

Διοργανωτής της συναυλίας ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Άφρας.

Είσοδος: 12 €.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΕΔΩ

Πώληση εισιτηρίων 10 € έως και 20 Ιουλίου στο Φωτοτυπικό Κέντρο Νάκος, Μάντζαρου 14.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!