Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Κέρκυρας: Εγκρίθηκαν οι προκηρύξεις πρωταθλημάτων-κυπέλλου

Η ΕΠΣ Κέρκυρας με ανακοίνωσή της ενημερώνει ότι στη συνεδρίαση της ΕΕ, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή (7/7/23) εγκρίθηκαν οι προκηρύξεις των τοπικών πρωταθλημάτων (Α-Β & Γ κατηγοριών) και του κυπέλλου.

Υπενθυμίζεται ότι από φέτος προβλέπεται η επανεκκίνηση της τρίτης τη τάξει τοπικής κατηγορίας. Ωστόσο για να συμβεί αυτό θα πρέπει να υπάρξει να δηλώσει συμμετοχή ικανός αριθμός ομάδων, μέχρι 18 Αυγούστου. Οι κληρώσεις των αγώνων προβλέπεται να πραγματοποιηθούν 30 ή 31 Αυγούστου, ενώ η αυλαία της αγωνιστικής περιόδου θα ανοίξει (ως είθισται) με την πρώτη αγωνιστική κυπέλλου, που θα γίνει σε δύο δόσεις 23-24 Σεπτεμβρίου και 30 Σεπτεμβρίου-1 Οκτωβρίου. Η σέντρα του πρωταθλήματος, εκτός απροόπτου (λόγω των δημοτικών εκλογών) προβλέπεται για το Σάββατο 7 Οκτωβρίου. Στην ίδια ανακοίνωση γίνεται αναφορά και στο θέμα, που έχει προκύψει με την Γραμματεία της Ένωσης και την καταγγελία σύμβασης της υπαλλήλου.

 Το δελτίο τύπου

Θέμα: Προκήρυξη πρωταθλήματος και κυπέλλου – Δηλώσεις συμμετοχής Η ΕΕ της ΕΠΣ Κέρκυρας συνεδρίασε την Παρασκευή 07/07/2023 και έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις: 

  1. Ενέκρινε τις προκηρύξεις πρωταθλήματος και κυπέλλου της ποδοσφαιρικής περιόδου 2023-2024. Εντός των προσεχών ημερών θα αποσταλούν στα σωματεία μέλη μας. Θα ακολουθήσουν συμπληρωματικές προκηρύξεις πρωταθλήματος και κυπέλλου αναμένοντας τις σχετικές τροποποιήσεις που θα προκύψουν στον ΚΑΠ από  την ΕΠΟ και θα προσαρμοστούν ανάλογα και οι δικές μας προκηρύξεις. 
  2. Αποφασίστηκε ότι σύμφωνα με την προκήρυξη 2022- 2023 προβλέπεται η δημιουργία Γ’ κατηγορίας. Σε περίπτωση που θα υπάρχει ικανός αριθμός ομάδων θα δημιουργηθεί η ανωτέρω κατηγορία. Όλα θα εξαρτηθούν από τον αριθμό των ομάδων που θα δηλώσουν συμμετοχή. Σε κάθε περίπτωση η ΕΕ της ΕΠΣ θα αποφασίσει. 
  3. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα κατατεθούν στην γραμματεία της ΕΠΣ Κέρκυρας για την Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ μέχρι 10 /08/2023 και για την Β΄ – Γ΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ μέχρι 18/08/2023 μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά.
  4. Τα παράβολα συμμετοχής είναι : · Α΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 180 ΕΥΡΩ · Β΄ – Γ΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 150 ΕΥΡΩ Παράβολο συμμετοχής κυπέλλου : · Α΄- Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 100 ΕΥΡΩ · Γ΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΩΡΕΑΝ 
  5. Οι κληρώσεις πρωταθλήματος – κυπέλλου θα γίνουν την Τετάρτη 30/08/2023 Η΄ Πέμπτη 31/08/2023. Με νεότερη ανακοίνωση μας θα σας ενημερώσουμε σχετικά. 
  6. Η πρώτη αγωνιστική του κυπέλλου θα διεξαχθεί το ΣΚ 23 – 24/09/2023 και 30/9/2023 – 01/10/2023. Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει το ΣΚ 07– 08/10/2023 

 

Τι γίνεται με την Γραμματεία της Ένωσης

Και το δελτίο τύπου της ΕΠΣΚ, καταλήγει ως εξής: Σας ενημερώνουμε επίσης ότι γίνεται αναβάθμιση της ιστοσελίδας μας , όπου και θα σας ενημερώσουμε πότε θα ομαλοποιηθεί η κατάσταση και θα αναρτηθούν επίσημα οι προκηρύξεις , τα έντυπα υποβολής δήλωσης καθώς και τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Σχετικά με το θέμα που έχει δημιουργηθεί με την γραμματεία της Ένωσης σας ενημερώνουμε ότι έγινε καταγγελία σύμβασης της υπαλλήλου για ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΛΟΓΟ. Για περισσότερες πληροφορίες, όποιος επιθυμεί , να απευθυνθεί στον Πρόεδρο και στο Εκτελεστικό Γραμματέα. Έχουμε κάνει όλες τις απαραίτητες και νόμιμες ενέργειες . Έχει ενημερωθεί η ΕΠΟ όπου ζητήσαμε την συνδρομή της για τεχνική βοήθεια. Σε λίγο καιρό , θα έχει ομαλοποιηθεί η κατάσταση και θα λειτουργήσει η γραμματεία της ΕΠΣ κανονικά.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!