Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΓΕΠ-Θιναλιακός 0-5 για το κύπελλο ΕΠΣΚ

Ο Θιναλιακός πήρε άνετα το εισιτήριο πρόκρισης για την επόμενη αγωνιστική της Α΄φάσης του κυπέλλου ΕΠΣΚ. Στον αγώνα, που έγινε σήμερα στο γήπεδο της ΕΠΣΚ νίκησε 0-5 την Γ.Ε. Παλαιοκαστριτών στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Βορείου Ομίλου. Για την ομάδα του Θιναλίου σκόραραν οι Κώστας Στεργίου (12΄& 63΄), Κλόντι Μπάρντι (35΄), Κώστας Λούβρος (40΄) και Δημήτρης Τσουκαλάς (60΄). Μέχρι τώρα την πρόκριση έχουν πάρει επίσης δύο ομάδες από το Νότιο Όμιλο: ΑΕ Λευκίμμης και Κεραυνός Αγ. Νικολάου
Υπενθυμίζουμε στο κύπελλο ΕΠΣΚ ξεκίνησαν συνολικά 32 ομάδες, χωρισμένες σε δύο ομίλους των 16. Η φάση των ομίλων γίνεται με το σύστημα των μονών αγώνων (νοκ άουτ), μέχρι να μείνουν τέσσερις ομάδες από κάθε όμιλο, οι οποίες προκρίνονται στα προημιτελικά. Οι αγώνες προημιτελικής και ημιτελικής φάσης διεξάγονται με το σύστημα των διπλών αναμετρήσεων. Η πρώτη φάση, που ξεκίνησε την Κυριακή 15/9/19 θα διεξαχθεί σε πέντε δόσεις και θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2019.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!