Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

Φινάλε του Α΄κύκλου μαθημάτων ιστιοπλοΐας στους Παξούς

Το περασμένο Σαββατοκύριακο (9-10 Ιουλίου) ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος μαθημάτων ιστιοπλοΐας, που διοργανώνει η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Παξών.

 Τα μαθήματα παρέχονται δωρεάν και απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας 8-14 ετών. Τα μαθήματα θεωρίας έγιναν στον αύλειο χώρο του παλαιού δημοτικού σχολείου Λάκκας. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Βούλας Απέργη, προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Παξών: “Η προσπάθεια όλων είχε επιτυχία μιας και το επίπεδο των μαθητών αναγνωρίστηκε ως υψηλό.

 Έτσι λοιπόν η προπονήτρια κα Νόνικα Οικονομοπούλου τίμησε τους μικρούς μας ιστιοπλόους με αναμνηστικά διπλώματα για τη συμμετοχή τους στο εκπαιδευτικό έτος 2021- 2022. Η νέα ιστιοπλοϊκή περίοδος μαθημάτων 2022 – 2023 ξεκινάει στις 10 Σεπτεμβρίου. Οι παλιοί μαθητές έχουν θέσει τον πήχυ ψηλά,οι νέοι μαθητές που θα εγγραφούν θα έχουν την ευκαιρία να ακολουθήσουν. Όραμά μας είναι να εκπαιδευτούν όλα τα παιδιά που αγαπούν τη θάλασσα και τα θαλάσσια αθλήματα. Οι νέες εγγραφές ξεκινούν από 17/7/22 έως 1/9/22 στο τηλέφωνο 6972307554. Καλό υπόλοιπο Καλοκαιριού!”.

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!