Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Ερωτήματα προς τους πολίτες για το κυκλοφοριακό θέτει ο Κ. Δήμος στο πλαίσιο του ΣΒΑΚ

Νέο ερωτηματολόγιο για το ΣΒΑΚ του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας

Ακρογωνιαίο λίθο στη διαδικασία ανάπτυξης του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας που εκπονεί ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων αποτελεί το Όραμα που έχουν οι ίδιοι οι κάτοικοι για την πόλη μας. Ορίζεται ως μια σημαντική ποιοτική περιγραφή του επιθυμητού μέλλοντος μιας πόλης και διατυπώνεται από κοινού από τους πολίτες και τους σχετικούς ενδιαφερόμενους, λαμβάνοντας υπόψη συγκεκριμένα προβλήματα κινητικότητας που πρέπει να επιλυθούν.

 Στο πλαίσιο ανάπτυξης του κοινού αυτού οράματος ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας έχει προχωρήσει στην ανάρτηση και νέου ερωτηματολογίου στη σχετική ιστοσελίδα προκειμένου όσοι επιθυμούν να καταγράψουν την άποψή τους σχετικά με τη «Βιώσιμη Αστική Κινητικότητα» για την Δ.Ε. Κερκυραίων.

Το  Νέο Ερωτηματολόγιο σχετικό με το Όραμα για την πόλη μας που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΣΒΑΚ μπορείτε να το βρείτε στο: https://perfectwebster.wixsite.com/svakkerkyras

 

Βιώσιμη Κινητικότητα σημαίνει αλλαγή στην κυριαρχία του αυτοκινήτου στις πόλεις, σημαίνει περισσότερο περπάτημα, περισσότερο ποδήλατο, περισσότερη δημόσια συγκοινωνία, χαμηλότερες ταχύτητες και ενίσχυση των ήπιων μέσων κοινής χρήσης.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!