Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Σπύρος Κροκίδης: Ήμουν και είμαι ένας από εσάς

Ο υποψήφιος βουλευτής Κέρκυρας της ΝΔ, Σπύρος Κροκίδης, μετά την χθεσινή ανακοίνωση του ψηφοδελτίου του κόμματος, στο οποίο συγκαταλέγεται ως ένας εκ των πέντε υποψηφίων βουλευτών γιατί νομό της Κέρκυρας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:  

Ευχαριστώ τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κο Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς και τα μέλη της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα, που με τίμησαν με την επιλογή τους ως υποψήφιο Βουλευτή Κέρκυρας στις εθνικές εκλογές της 21η Μαΐου.

 Όλα αυτά τα χρόνια, συμμετείχα σε όλους τους πολιτικούς και κοινωνικούς αγώνες του τόπου μας.

Ήμουν και είμαι ένας από εσάς, έχοντας ως μοναδικό και αποκλειστικό  γνώμονα το συμφέρον όλων Σας.

 

Φίλες και φίλοι

Δεσμεύομαι ότι θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις  για να διαμορφώσουμε αυτήν την πλατιά, κοινωνική και πολιτική πλειοψηφία στο Κοινοβούλιο της χώρας.

Στόχος μας είναι η εξασφάλιση ενός καλύτερου μέλλοντος των παιδιών μας και των επόμενων γενεών. Πυξίδα σε αυτή μας την προσπάθεια παραμένουν οι διαχρονικές Αρχές και Αξίες των γονιών μας, της παράταξης μας αλλά και η δίψα για προσφορά στον συμπολίτη μας.

Εύχομαι καλό προεκλογικό αγώνα.

Δύναμη μου είναι η αγάπη και η στήριξη όλων σας!!

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!