Quantcast
SLIDERΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Η πρόταση ψηφίσματος Μπούκα για το Νοσοκομείο της Κέρκυρας – Η συζήτηση που δεν έγινε

Να συζητηθεί ψήφισμα για τις εξελίξεις με τις παραιτήσεις ιατρών στο Νοσοκομείο Κέρκυρας αλλά και τον κίνδυνο να ανασταλεί η λειτουργία κλινικών, ζήτησε από το προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου Κεντρικής Κέρκυρας ο δημοτικός σύμβουλος Μάκης Μπούκας.

Η απάντηση που έλαβε ήταν αρνητική, με τη σημειώσει ότι θα συζητηθεί σε μια από τις επόμενες συνεδριάσεις του σώματος. Ωστόσο ο ίδιος, δήλωσε πως θα το θέσει ως θέμα στην αμέσως επόμενη συνεδρίαση, που θα είναι συνεχιζόμενη, όπως ανέφεραν, αύριο Παρακευή.

 

Η πρόταση ψηφίσματος – Μπούκα

Το Δημοτικό Συμβούλιο Κερκυραίων, εκφράζοντας ολόκληρο τον Κερκυραϊκό Λαό και παρακολουθώντας τις τραγικές εξελίξεις στο Νοσοκομείο του Νομού μας, θεωρεί άκρως αναγκαίο την λήψη άμεσα των εξής μέτρων:

1ον. Την ΕΚΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ, ο οποίος φέρει τη μεγαλύτερη ευθύνη για όσα τραγικά συμβαίνουν στο χώρο.

2ον. Καλούμε ΑΜΕΣΑ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ, εντός των επόμενων ημερών στην Κέρκυρα, για να δοθούν άμεσες λύσεις επίλυσης των προβλημάτων που εκτός των άλλων, οδηγούν σε κίνδυνο αναστολής λειτουργίας της Παθολογικής Κλινικής και την μέγιστη υποβάθμιση λειτουργίας της Καρδιολογικής Κλινικής .

Υποστηρίζουμε το Δημόσιο χαρακτήρα του Συστήματος Υγείας, με ικανή και αποτελεσματική λειτουργία της Πρωτοβάθμιας φροντίδας και Νοσοκομείο πλήρως στελεχωμένο και εξοπλισμένο για να σταματήσει επιτέλους το ντροπιαστικό γεγονός που καταρρακώνει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια των συμπολιτών μας με την πληθώρα των διακομιδών ασθενών σε γειτονικά Νοσοκομεία.

Να υπενθυμίσουμε πως ο κ. Μπούκας ήταν Διευθυντής της Α’ Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Κέρκυρας

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!