Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Στήριξη και απο Επιμελητήριο Κέρκυρας σε Π.Ι.Ν. για το δίκτυο υδατοδρομίων στα Ιόνια

Tο Επιμελητήριο Κέρκυρας ανακοίνωσε ότι, ” με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση χαιρετίζει την προσπάθεια της Περιφερειακής Αρχής για να αποκτήσουν τα Ιόνια Νησιά ένα ολοκληρωμένο δίκτυο υδατοδρομίων”.

Οπως αναφέρει: “Η έγκριση της σχετικής προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, της ΔΕΠΑΝ και των Λιμενικών Ταμείων Ζακύνθου, Κεφαλλονιάς και Ιθάκης, και Λευκάδας από το Περιφερειακό Συμβούλιο Ιονίων Νήσων βάζει τα θεμέλια, ώστε να προχωρήσει αυτό το σπουδαίο αναπτυξιακό έργο με πολλαπλά οφέλη για την τουριστική και την τοπική οικονομία, ενώ ταυτόχρονα θα λειτουργήσει ευεργετικά για την άρση της απομόνωσης των απομακρυσμένων νησιωτικών περιοχών του Ιονίου. Χαιρετίζουμε λοιπόν κάθε προσπάθεια που δημιουργεί ένα σημαντικό πεδίο ανάπτυξης και επένδυσης ιδίως στις νησιωτικές κοινωνίες”.

 

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κέρκυρας και

Πρόεδρος του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων

Γεώργιος Π. Χονδρογιάννης

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!