Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Στήριξη της υφυπουργού Υποδομών στην παράταξη Κράτσα

«Μακρά η καλύτερη επιλογή από οποιαδήποτε άλλη!» δήλωσε η Υφυπουργός Υποδομών για τη Ρόδη Κράτσα και το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑ! Κάθε νησί ψηλά.

Η ανακοίνωση της παράταξης της Περιφερειάρχη για τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου στη Ζάκυνθο:

Κοσμοσυρροή, θέρμη και ενθουσιασμός απ’ όλους, με σιγουριά για τη νίκη των επερχόμενων εκλογών στη Ζάκυνθο στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑ! Κάθε νησί ψηλά» με επικεφαλής τη Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου και στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου των υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων. Την εκδήλωση τίμησαν με παρουσία τους η Υφυπουργού Υποδομών, Χριστίνας Αλεξοπούλου, και ο Βουλευτής ΝΔ Ζακύνθου, Διονύσης Ακτύπης.

Η Υφυπουργός Υποδομών Χριστίνα Αλεξιάδου εξέφρασε τη δυνατή υποστήριξή της στην υποψηφιότητα της Ρόδης Κράτσα – Τσαγκαροπούλου λόγω της εξαιρετικής διεθνής παρουσία της, της εμπειρίας και των ικανοτήτων της καθώς και της βαθιάς γνώσης των ζητημάτων που απασχολούν τα Ιόνια Νησιά, χαρακτηριστικά σημαντικά, τα οποία την καθιστούν την «μακρά καλύτερη επιλογή από οποιαδήποτε άλλη!». Ανέφερε επίσης η Υφυπουργός πως τη Ρόδη Κράτσα «την αφορά ιδιαίτερα η αλλαγή στον τόπο στον κάθε τομέα» και είναι από τους λίγους ανθρώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης που έχει έρθει τόσες πολλές φορές σε επαφή μαζί της.

Η Υφυπουργός είπε πιο συγκεκριμένα στην ομιλία της:

«Η επικοινωνία που έχω με την κυρία Κράτσα είναι πλήρης και εφ’ όλης της ύλης. Συζητήσαμε εκτενώς τις δυνατότητες των Ιονίων Νήσων και ιδιαίτερα της Ζακύνθου. Όμως συζητήσαμε και για θέματα που, προσωπικά, θεωρώ ακόμα πιο σημαντικά και για τα οποία είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που η Περιφερειάρχης μας επίσης γνωρίζει βαθύτατα και θέτει ως προτεραιότητα.[…] Είναι εξαιρετικά σημαντικό η πολιτική ηγεσία μιας Περιφέρειας να διαθέτει εμπειρία και όραμα. Η Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου, με την εξαιρετική διεθνή παρουσία της, έχει τιμήσει την πατρίδα μας επανειλημμένως σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης, και έχει αποκτήσει μοναδική ευρύτητα αντίληψης. Ο συνδυασμός της εμπειρίας και των ικανοτήτων που έχει χτίσει στο βιογραφικό της, με τη βαθιά γνώση των ζητημάτων που απασχολούν τα Ιόνια Νησιά, την καθιστούν μακρά καλύτερη επιλογή από οποιαδήποτε άλλη.

Με χαρά λοιπόν βρίσκομαι εδώ για να μοιραστώ μαζί σας τη στήριξη στην υποψηφιότητά της. Είναι εξαιρετικά τιμητικό για μένα να συνεργάζομαι με μια ακόμη γυναίκα πολιτικό, η οποία συμμερίζεται τον τρόπο σκέψης και τη δημιουργική νοοτροπία που έχουμε ως κυβέρνηση.[…] Να ευχηθώ καλή επιτυχία στην άξια Περιφερειάρχη μας, τους υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους και τους συνεργάτες τους.

Όπως λέει και το κεντρικό σύνθημα του συνδυασμού Ιόνιο Δυνατά! Κάθε νησί ψηλά! Και η Ζάκυνθος ψηλά. Πολύ ψηλά!

Πάμε δυνατά, όλοι μαζί, για μια ακόμα μεγάλη νίκη!»

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!