Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΣΤΙΒΟΣ / ΔΡΟΜΟΣ

Στίβος: Η Σπ. Καρύδη με την Εθνική στο Ευρωπαϊκό Κλειστού

Η κερκυραία πρωταθλήτρια στο τριπλούν Σπυριδούλα Καρύδη συμπεριλήφθηκε στην Εθνική ομάδα, που θα πάρει μέρος  στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου, που θα διεξαχθεί από 2 έως 5 Μαρτίου 2023 στην Κωνσταντινούπολη.

Η ελληνική αποστολή για το Ευρωπαϊκό αποτελείται από 19 αθλητές -τριες, στους οποίους συμπεριλαμβάνονται επίσης  οι Μίλτος Τεντόγλου στο μήκος, οι Κατερίνα Στεφανίδη και Νικόλ Κυριακοπούλου στο επί κοντώ και ο Εμμανουήλ Καραλής στο αντίστοιχο αγώνισμα των Ανδρών, που θα διεκδικήσουν μια θέση στο βάθρο των νικητών. 

Η Σπυριδούλα Καρύδη θα ριχτεί στη μάχη των προκριματικών του τριπλούν γυναικών το πρωί της ερχόμενης Παρασκευής (3 Μαρτίου 2023) και εάν προκριθεί θα μετέχει το απόγευμα του Σαββάτου (4/3/23) στον τελικό.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!