Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

Ο ΝΑΟΚ διπλή μάχη  για την Α2 πόλο

Το κολυμβητήριο “Σπ. Γιαννιώτης” στο ΕΑΚ Κέρκυρας θα έχει αύριο την τιμητική του, αφού θα φιλοξενήσει τους δύο αγώνες για τα πρωταθλήματα υδατοσφαίρισης Α2 Γυναικών και Ανδρών, που δίνουν οι αντίστοιχες ομάδες του ΝΑΟΚ.

Στις 13.30 στο ντεμπούτο του νέου προπονητή Γιώργου Μπαλανίκα η γυναικεία κερκυραϊκή ομάδα θα υποδεχτεί την Ηλιούπολη για την 3η αγωνιστική του Β ομίλου. Υπενθυμίζεται ότι το ρόστερ του ΝΑΟΚ, που συμμετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία του σε πρωτάθλημα Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών, είναι το μικρότερο ηλικιακά και το έμψυχο δυναμικό προέρχεται  από τα τμήματα υποδομών του. Τα κορίτσια του ΝΑΟΚ έχουν δείξει ταλέντο και μπορούν να πετύχουν θετικά αποτελέσματα. Ωστόσο  βασικός στόχος της συμμετοχής στο πρωτάθλημα είναι η απόκτηση εμπειριών και η προσπάθεια για καλές εμφανίσεις. Μετά τον αγώνα των Γυναικών, στις 15.00 σειρά παίρνει  η ανδρική ομάδα του Σπύρου Καρδόνα, που  θα αντιμετωπίσει τον Άρη για την 9η αγωνιστική του Βορείου ομίλου.

Ο ΝΑΟΚ διεκδικεί την παραμονή του στην κατηγορία και μέχρι τώρα με τρεις νίκες έχει πετύχει να βρίσκεται πάνω από τη ζώνη των play out , στα οποία οδηγούνται οι δύο τελευταίες ομάδες της βαθμολογίας του ομίλου. Παρά το γεγονός ότι ο Άρης την περσινή περίοδο αγωνίζονταν στην Α1 Εθνική κατηγορία στην οποία θα επιδιώξει να επιστρέψει και φέτος, εν τούτοις ο ΝΑΟΚ θα παλέψει τον αγώνα, γνωρίζοντας ότι με ένα θετικό αποτέλεσμα αύριο, ίσως κλειδώσει την παραμονή του στην Α2.

Α2 ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ ΑΝΔΡΩΝ- ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Η 9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΣΗΜΕΡΑ

ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ- ΑΕ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ

ΚΥΡΙΑΚΗ 26/02/2023

ΝΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ- ΑΡΗΣ ΘΕΣ/ΚΗΣ

ΟΥΚ ΒΟΛΟΥ-ΟΦΘ

ΝΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ- ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ      19           

ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ      19         

ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΩΝ ΘΑΛΑΣΣΗΣ   18 

ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ  16     

ΝΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ    9                 

ΟΥΚ ΒΟΛΟΥ    7                       

ΑΕ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ    3                   

ΝΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ     3 

 

Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ-Β ΟΜΙΛΟΣ

ΣΗΜΕΡΑ

ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ- ΑΡΗΣ ΘΕΣ/ΚΗΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ 26/02/2023

ΝΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ -ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 6

ΑΡΗΣ ΘΕΣ/ΚΗΣ 6

ΝΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 0

ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 0

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!