Quantcast
Ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, αρμόδιος για την έρευνα και τεχνολογία, Χρίστος Δήμας υπογράφει το πρωτόκολλο ορκωμοσίας σε τελετή στο Προεδρικό Μέγαρο, Αθήνα Τρίτη 9 Ιουλίου 2019. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Στην Κέρκυρα ο υφυπουργός Έρευνας & Τεχνολογίας Χ. Δήμας – Το πρόγραμμα

Την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020, στις 11.30πμ, η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου θα έχει συνάντηση στο γραφείο της (Αλυκές Ποταμού – Κέρκυρα) με τον Υφυπουργό Έρευνας και Τεχνολογίας κ. Χρίστο Δήμα

  • Στις 12:00 ο Υφυπουργός Έρευνας & Τεχνολογίας θα χαιρετήσει την συγκρότηση σε σώμα και την πρώτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Επιστημονικού Συμβουλίου Έρευνας & Καινοτομίας Ιονίων Νήσων στο Κτήριο της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων στις Αλυκές Ποταμού.
  • Στις 17:00 η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων και ο Υφυπουργός Έρευνας & Τεχνολογίας θα πραγματοποιήσουν συνάντηση με τους παραγωγικούς φορείς στο Επιμελητήριο της Κέρκυρας όπου θα γίνει ανταλλαγή απόψεων και παρουσίαση από τον κ. Χρίστο Δήμα του νέου προγράμματος Elevate Greece.
__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!