Quantcast
SLIDERΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Στην φοιτήτρια Σπυριδούλα Γρίμμα η υποτροφία του Ροταριανού Ομίλου Κέρκυρα – Καποδίστριας

Κατά τη χθεσινή πανηγυρική συνεστίαση του Ρ.Ο. Κέρκυρα – Καποδίστριας πραγματοποιήθηκε η επίσημη απονομή της ετήσιας υποτροφίας που χορηγεί ο όμιλος στη φοιτήτρια της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών Σπυριδούλα Γρίμμα, η οποία επελέγη μεταξύ 7 υποψηφίων που υπέβαλαν αίτηση. Η υποτροφία χορηγείται κάθε χρόνο στη μνήμη της Γιολάντας Καραγιάννη, συζύγου του ροτ. Γρηγόρη Καραγιάννη και για την επιλογή του/της υποτρόφου λαμβάνονται υπόψη από ειδική επιτροπή αντικειμενικά κριτήρια εκπαιδευτικής επίδοσης και κοινωνικής κατάστασης.

Η Σπυριδούλα Γρίμμα ευχαρίστησε τον όμιλο για την υποτροφία εξαίροντας το κοινωνικό έργο και την πολυσχιδή δράση του Ομίλου. Ο πρόεδρος Ιωάννης Κοντός ευχήθηκε στην υπότροφο του Ομίλου καλή συνέχεια στις σπουδές της και με το καλό να την υποδεχθεί ως συνάδελφος στον δικηγορικό σύλλογο Κέρκυρας.

Ακολούθησε η εισδοχή στον όμιλο του καθηγητή Μουσικής και αναπλ. Αρχιμουσικού της Φ.Ε. Μάντζαρος Σπύρου Ρουβά τον οποίο καλωσόρισε ο Πρόεδρος διαβάζοντας το πλούσιο βιογραφικό του πριν του καρφιτσώσει στο πέτο το ροταριανό τροχό. Ο νέος ροταριανός Σπ. Ρουβάς ευχαρίστησε τον όμιλο για την ιδιαίτερη τιμή και υποσχέθηκε να καταβάλλει κάθε προσπάθεια για την ευόδωση των σκοπών του Ομίλου.

Εκ του ΔΣ του Ρ.Ο. «Κέρκυρα – Καποδίστριας»

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!