Quantcast
ΕΛΛΑΔΑΚΕΝΤΡΙΚΑ

Στη Βουλή ο πρόεδρος του δικηγορικού Κέρκυρας κατά της υποχρεωτικότητας της Διαμεσολάβησης

ΑΘΗΝΑ. Στη Βουλή βρίσκονται σήμερα ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Κέρκυρας, Γιώργος Καλούδης μαζί με αντιπροσωπεία Προέδρων των Συλλόγων της Χώρας, καθώς επίσης και οι Δικηγόροι – Βουλευτές Κέρκυρας κ.κ. Αλέκος Αυλωνίτης Βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και Δημήτρης Μπιάγκης Βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, προκειμένου να εκφράσουν ενώπιον της αρμόδιας Κοινοβουλευτικής Επιτροπής, την αντίθεσή τους στην θεσμοθέτηση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης της υποχρεωτικότητας της Διαμεσολάβησης.

“Αναφορικά με το ζήτημα αυτό οι Δικηγόροι Κέρκυρας με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου απέχουμε για ένα 24ωρο από τα καθήκοντά μας, αντιδρώντας στην ψήφιση του νομοσχεδίου, αφού μ’ αυτό ιδιωτικοποιείται η πολιτική Δικαιοσύνη, δημιουργείται ένα νέο παρασιτικό έκτρωμα, περιθωριοποιούνται οι Δικηγόροι, ισχυροποιούνται οι οικονομικά ισχυροί και αδυνατίζουν περισσότερο οι οικονομικά αδύνατοι”, αναφέρει ο πρόεδρος του δικηγορικού Κέρκυρας.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!