Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

Στη μάχη του Πανελλήνιου Παγκορασίδων τρεις του Νηρέα

Το ετήσιο ραντεβού των αγωνιστικών Κατηγοριών κολύμβησης, με το αντίστοιχο Πανελλήνιο πρωτάθλημα για το 2022, δόθηκε την Τετάρτη 13 Ιουλίου και θα διαρκέσει μέχρι και αύριο στο συγκρότημα των Κολυμβητηρίων του ΟΑΚΑ στο Μαρούσι. 

Στη Β’ Φάση της διοργάνωσης, μετέχουν συνολικά 1.640 κολυμβητές / τριες των Κατηγοριών Παμπαίδων – Παγκορασίδων Α’ & Β’, Παίδων – Κορασίδων και Εφήβων – Νεανίδων, από 144 σωματεία όλης της χώρας. Η Κέρκυρα εκπροσωπείται από τρεις αθλήτριες του Νηρέα, οι οποίες εξασφάλισαν τα όρια στους προκριματικούς αγώνες, που είχαν προηγηθεί Πρόκειται για τις Κουρτέση Τερέζα, που μετέχει σε 50-100 & 200μ ελεύθερο στην κατηγορία Παγκορασίδων, την Κατερίνα Λαρεντζάκη, που θα αγωνιστεί στα 50μ πρόσθιο της  κατηγορίας Κορασίδων & την Άννα Λαρεντζάκη στα 50μ πεταλούδα της κατηγορίας Παγκορασίδων Β.

Να σημειωθεί ότι η Τερέζα Κουρτέση στα προκριματικά των 50μ ελεύθερο, που αγωνίστηκε την πρώτη ημέρα των αγώνων, έκανε ατομικό ρεκόρ με χρόνο 28’’94 και κατετάγη 17η ανάμεσα σε 41 συμμετέχουσες. Ενώ, χθες στα προκριματικά των 200μ ελεύθερο έκανε χρόνο κοντά στο ατομικό της ρεκόρ και έμεινε στην 22η θέση ανάμεσα σε 36 αθλήτριες.

Οι άλλες δύο κολυμβήτριες του Νηρέα αγωνίζονται αύριο και μεθαύριο, ενώ σήμερα η Κουρτέση θα δώσει την μάχη της στα προκριματικά των 100μ ελεύθερο.

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!