Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Στη 2η θέση των Healthcare Awards 2023, το τμήμα Detox του νοσοκομείου της Κέρκυρας

Στη 2η θέση των Healthcare Awards 2023, το τμήμα Detox του νοσοκομείου της Κέρκυρας.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο νοσηλευτικό προσωπικό, που μαζί με την υπόλοιπη επιστημονική ομάδα, έχουν καταστήσει αυτό το τμήμα πρότυπο πανελλαδικά, σηκώνει ο Γιάννης Τριανταφυλλούδης, διευθυντής της νοσηλευτικής υπηρεσίας του Νοσοκομείουκαι συνεχίζει : «Ευχαριστώ την Διοικήτρια κ Εγγλεζοπούλου κ τον πρώην Διοικητή κ Ρουμπάτη για τη στήριξή τους στην λειτουργία κ ανάπτυξη του τμήματος.
Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στην Προϊσταμένη του τμήματος Νατάσσα Ζώτου κ την νοσηλεύτρια Ελένη Μήτσικα για την συστηματική δουλειά στην υποβολή του φακέλου.
Για άλλη μια φορά δημόσια ευχαριστώ το σύνολο των υπαλλήλων της νοσηλευτικής υπηρεσίας του νοσοκομείου μας, για την προσπάθεια, τον επαγγελματισμό, την αφοσίωση στο έργο τους.
Τιμή μου να μαι Διευθυντής τους.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!