Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΣΤΙΒΟΣ / ΔΡΟΜΟΣ

ΣΤΙΒΟΣ: Με ρεκόρ Αρ.Κουλούρη & καλές επιδόσεις των Κερκυραίων η ημερίδα Θεσ/κης

Με την εξαιρετική επίδοση του 15χρονου αθλητή της ΑΕ Λευκίμμης Αρσένη Κουλούρη, με 14.11μ στο τριπλούν, ολοκληρώθηκε η ημερίδα στίβου στο κλειστό “Τασούλα Κελεσίδη” Αμπελοκήπων Θεσ/κης. Η επίδοση του νεαρού αθλητή, που ανήκει στην ομάδα, που προπονεί ο Παύλος Σκορδίλης είναι ατομικό ρεκόρ και μία απο τις καλύτερες στην ηλικιακή του κατηγορία Πανελληνίως.

Στην ημερίδα συμμετείχε η ομάδα αλμάτων του Παύλου Σκορδίλη και εκτός του Κουλούρη (κατετάγη τρίτος στο τριπλούν Ανδρών), η Κωνσταντίνα Ρωμαίου (Παναθηναϊκός) με άλμα 12.31μ ήρθε πρώτη στο τριπλούν, με δεύτερη την 15χρονη Μελίνα Ζάραγκα (Κερκυραϊκός) με επίδοση 12.20, η Ρωμαίου κατέλαβε και την 4η θέση στο μήκος με 5.81μ ενώ, η Ζάραγκα στο ίδιο αγώνισμα είχε τρεις άκυρες προσπάθειες. Τρεις άκυρες είχε επίσης και ο 15χρονος Πέτρος Πρίφτης (ΓΣ Κέρκυρας 2018) στο επί κοντώ. Να σημειωθεί ότι στον σημερινό αγώνα πήρε μέρος και η Ηρώ Βραδή, που πρόφατα πήρε μεταγραφή από τον Κ.Γ.Σ. στον Ερμή Κωνσταντινουπόλεως, η οποία με άλμα 3.65μ πήρε την δεύτερη θέση στο επί κοντώ.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!