Quantcast
ΕΛΛΑΔΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ

Στις εορταστικές εκδηλώσεις του πολιούχου της Ζακύνθου Αγίου Διονυσίου η Ρ. Κράτσα

Με κατάνυξη και συγκίνηση συμμετείχε η Περιφέρειάρχης Ρ. Κράτσα  στις εορταστικές εκδηλώσεις προς τιμή του προστάτη και πολιούχου της Ζακύνθου Αγίου Διονυσίου, που φέτος συμπληρώθηκαν 400 χρόνια από την Κοίμησή Του.

Με την λιτάνευσή του σε ολόκληρη την πόλη της Ζακύνθου, υπο τους ήχους των καμπαναριών, τα σφυρίγματα των πλοίων και κανονιοβολισμούς τα Επτάνησα γιόρτασαν τον τρίτο κατά σειρά Πολιούχο τους μετα τον Άγιο Σπυρίδωνα στην Κέρκυρα και τον Άγιο Γεράσιμο στην Κεφαλονιά. “Να έχουμε όλοι την Χάρη του Αγίου μας, την φώτιση και την βοήθεια του στον καθημερινό αγώνα μας. Ευλαβικά και νοερά υποκλινόμεθα στο Σκήνωμα του και την Αγιοσύνη του. Χρόνια πολλά με υγεία και φώτιση σε κάθε Ζακυνθινό και Επτανήσιο απανταχού. Χρόνια πολλά στις Διονυσίες και τους Διονύσηδες που εορτάζουν”, δήλωσε η Ρόδη Κράτσα Τσαγκαροπούλου – Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!