Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Στις κατασκηνώσεις της Μητρόπολης “μηύθηκαν” ξιφασκία

Την περασμένη εβδομάδα αντιπροσωπεία αθλητών, προπονητών και μελών της διοίκησης του κερκυραϊκού συλλόγου ξιφασκίας “ο Δαμοκλής” επισκέφτηκαν τις κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητρόπολης Κέρκυρας στην Κασσιώπη και έδειξαν στα παιδιά, τα μυστικά του αθλήματος της ξιφασκίας.

Για το γεγονός ενημερώνει ο “Δαμοκλής”, με δημοσίευσή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 Η ανακοίνωση

Ο ΚΑΣ ΔΑΜΟΚΛΗΣ συνεχίζει να διαδίδει το άθλημα της ξιφασκίας στα πιο όμορφα μέρη της Κέρκυρας Στην Κασσιώπη, στις παιδικές κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητρόπολης , αθλητές του συλλόγου και παράγοντες , επέδειξαν τα μυστικά του αθλήματος . Το ενδιαφέρον ήταν συγκινητικό καθώς όλα τα παιδιά θέλησαν να δοκιμάσουν και να γνωρίσουν την ξιφασκία  Το ΔΣ ευχαριστεί θερμά την Ιερά Μητρόπολη για την πρόσκληση . Επίσης , ευχαριστούμε τους αθλητές Ελεονώρα Καββάδα και Άρη Τριβιζά που άξια εκπροσώπησαν τον Σύλλογο. Επιπροσθέτως, ευχαριστούμε τον Αντιπρόεδρο του Συλλόγου και παλιό ξιφομάχο , Κώστα Βερονίκη όπως και την πρώην προπονήτρια του Δαμοκλή , Μαρία Βερονίκη για την παρουσίαση καθ ότι ο προπονητής του ΔΑΜΟΚΛΗ βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες για το πολυαναμενόμενο , διεθνές Pre Season Fencing camp  που θα διεξαχθεί στην Φλώρινα και αναμένεται να προσελκύσει αθλητές απ όλο τον κόσμο.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!