Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Στις 25 Μαΐου η τακτική δικάσιμος Υδραίου & Μεταλληνού- Αστραπιαία έφυγαν από τα δικαστήρια

Στις 25 Μαϊου ορίσθηκε και η τακτική δικάσιμος των δημάρχου Υδραίου και προέδρου δημοτικού συμβουλίου Δ. Μεταλληνού μαζί με τον Μητροπολίτη Κέρκυρας κ. Νεκτάριου, αφού άλλωστε η δικογραφία τους είναι κοινή. Σύμφωνα με πληροφορίες οι κατηγορίες που τους βαραίνουν είναι η παραβίαση της ΚΥΑ αλλά και της ΠΝΠ 25/02/2020, ενώ αφέθηκαν ελεύθεροι.

Καμία δήλωση, μάλιστα, δεν παραχώρησαν η κα Υδραίου και ο κ.Μεταλληνός, στους δημοσιογράφους που ήταν στο Δικαστικό Μέγαρο Κέρκυρας, καθώς αφενός η δήμαρχος εξέδωσε αναλυτική ανακοίνωση νωρίς το μεσημέρι της Μ. Δευτέρας, αφετέρου αποχώρησαν με αυτοκίνητο από την πίσω πλευρά του Δικαστικού Μεγάρου

Εικόνες:

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!