Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Στον Ζορμπά θα διαμαρτυρηθούν οι σύλλογοι γονέων του Βορρά για τις σχολικές μεταφορές

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα Τετάρτη 20/09/2023 έκτακτες  Γενικές Συνελεύσεις των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων στην πλειοψηφία των Σχολικών Μονάδων του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας, με αποκλειστικό θέμα, το μείζων ζήτημα των σχολικών μεταφορών που μετά τις τελευταίες εξελίξεις τουλάχιστον το 80% μένει ακάλυπτο.

Η ανακοίνωση

Συγκεκριμένα, μετά από επίσημη ενημέρωση που είχαμε από τον αρμόδιο Αντιπεριφερειάρχη κύριο Ζορμπά προκύπτει ότι από τα 165 δρομολόγια που προκηρύχθηκαν μόνο τα 29 δρομολόγια σε όλη την Κέρκυρα είναι γόνιμα, τα 31 είναι άγονα και τα υπόλοιπα 105 απορρίφθηκαν λόγω ελλείψεων της τεχνικής προσφοράς.

Συνεπώς, μέσα από τη διαδικασία των συνελεύσεων αποφασίστηκαν τα κάτωθι:

1.Η άμεση ανάδειξη του προβλήματος και η κοινοποίησή του στα ΜΜΕ

2. Η παράσταση διαμαρτυρίας των μελών του Δ.Σ της Ένωσης, των Δ.Σ. Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων και των γονέων της Βόρειας Κέρκυρας την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου και ώρα 10:00πμ στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και τον αρμόδιο Αντιπεριφερειάρχη κύριο Ζορμπά.

Τα περιθώρια του διαλόγου έχουν εξαντληθεί. Η δυναμική παρουσία όλων μας είναι πιο επιτακτική από ποτέ.

 

 

Φωτό από περσινή συνάντηση της Ένωσης Συλλόγου Γονέων Β. Κέρκυρας στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Κ. Ζορμπά

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!