Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Στον ιστό της πόλης περιηγήθηκαν Κερκυραίοι από μέλη της Ένωσης Ξεναγών

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή η περιήγηση ντόπιων και ετεροδημοτών στον κέντρο της πόλης από μέλη της Ένωσης Ξεναγών. Η συμμετοχή θεωρείται μεγάλη, καθώς 250 κάτοικοι και μη, επίλεξαν να περιηγηθούν και ενημερωθούν από τους ξεναγούς, στο κέντρο της πόλης και μάλιστα δωρεάν.

φωτογραφία Δώρα Μαρτζούκου

Οι επαγγελματίες ξεναγοί, μέλη της Ένωσης, πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους με ιδιαίτερη προθυμία και χαρά και δηλώνουν πολύ ικανοποιημένοι από την ανταπόκριση του κόσμου! Δεδομένου του μεγάλου ενδιαφέροντος, η δράση θα επαναληφθεί στο άμεσο μέλλον. Προς το παρόν οργανώνουν τις ξεναγήσεις του μαθητικού κόσμου της Κέρκυρας τον ερχόμενο μήνα – όπως κάθε χρόνο –  με αφορμή τη μέρα του ξεναγού!

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!