Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Στο γραφείο ενδοοικογενειακής βίας της αστυνομίας Κέρκυρας η Α. Αυλωνίτη

Το γραφειο της Ενδοοικογενειακής Βίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κέρκυρας επισκέφτηκε η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ Αγγελική Αυλωνίτη, στο πλαίσιο της προεκλογικής της δραστηριότητας.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση: 
Ειχε την δυνατότητα να ενημερωθεί από τον προϊστάμενο του γραφείου Στάθη Κανταρέλη για την βαθύτερη κατανόηση του φαινομένου της ενδοοικογενειακής βίας -με επίκεντρο τη βία μεταξύ συζύγων/συντρόφων,  την παιδική κακοποίηση.
Μάλιστα επισημάνθηκε οτι στοχος είναι η δημιουργία ενος χώρου φιλοξενίας για τις πρώτες κρίσιμες ώρες Ενός θύματος βίας.
Η κ. Αυλωνίτη με δήλωση της τονίζει τα εξής: ενημερώθηκα από τον προϊστάμενο για την λειτουργία του γραφειου το οποίο προσφέρει τα μέγιστα στην αντιμετώπιση και καταπολέμηση της ενδοοικογενειακής αλλά και παιδικής βίας.
Για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπισή των φαινομένων αυτών, προϋποθέτει την ουσιαστική εφαρμογή του νόμου. 
Αξιολογώντας, τέλος, τόσο τα παρόντα ερευνητικά συμπεράσματα αλλά και τα διεθνή πορίσματα προτείνονται μέτρα βελτίωσης τα οποία θα πρέπει άμεσα να επικαιροποιηθούν αλλά σίγουρα μην ξεχνάμε ότι η κυβέρνηση της ΝΔ στο τομέα αυτό έχει κάνει βήματα μπροστά.
__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!