Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Στο ΕRASMUS+ εντάχθηκε το Σχολείο των Φυλακών της Κέρκυρας

Με αφορμή την ένταξη του Σχολείου Φυλακών της Κέρκυρας στο ΕRASMUS+ , ο βουλευτής Κέρκυρας του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Μπιάγκης, εξέδωσε το ακόλουθο συγχαρητήριο μήνυμα:

Η ένταξη του Σχολείου των Φυλακών της Κέρκυρας στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Εκπαιδευτικής Καινοτομίας και Κινητικότητας KA122-ADU του ΕRASMUS+, αποτελεί μια ακόμα έμπρακτη απόδειξη, πως το δέντρο της γνώσης, παρά τις δύσκολες συνθήκες και την αδιαφορία της επίσημης πολιτείας, σε πείσμα των καιρών, συνεχίζει να ανθεί μέσα στο Σωφρονιστικό Κατάστημα της Κέρκυρας.

Το πρόγραμμα που έχει στόχο τη βελτίωση των εκπαιδευτικών πρακτικών στην εκπαίδευση των κρατουμένων προβλέπει σημαντικές δραστηριότητες και είναι δεδομένο πως θα βελτιώσει την εκπαιδευτική διαδικασία και πρακτική εντός των ορίων των Φυλακών.

Θερμά συγχαρητήρια στους εμπνευστές της ιδέας, το εκπαιδευτικό προσωπικό του Σχολείου αλλά και στον δραστήριο Σύλλογο Στήριξης του Σχολείου που αποδεικνύει καθημερινά, πόσο σημαντικό έργο επιτελεί απούσας της απόμακρης Πολιτείας. Ας ελπίσουμε μέσα από το ίδιο το πρόγραμμα, από τους «Ψίθυρους στο Πανόπτικον» να ακουστεί η κραυγή αγωνίας για τα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας των Φυλακών.  

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!