Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Παρέλαβε το Νοσοκομείο Κέρκυρας τα τρία νέα μηχανήματα υπερήχων

Το Νοσοκομείο Κέρκυρας παρέλαβε την Τετάρτη από δωρεές και παρέδωσε προς χρήση στις αντίστοιχες κλινικές, τρία νέα μηχανήματα υπερήχων.

Συγκεκριμένα πρόκειται:

Α) για ένα μηχάνημα υπερήχων δωρεά του Οργανισμού Λιμένος Κέρκυρας για τις ανάγκες τις Μονάδας Τεχνητού Νεφρού.

Β) για ένα μηχάνημα υπερήχων (fast) για το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών,

Γ) ενός φορητού μηχανήματος υπέρηχων για την καρδιολογική κλινική, που συμπληρώνει τις ανάγκες της κλινικής, καθώς ήδη σε αυτή λειτουργεί ο νέος υπέρηχος που αποκτήθηκε το 2017 μέσω ΕΣΠΑ.

Οι δυο τελευταίες δωρεές αποτελούν το πρώτο τμήμα, δωρεάς Ολλανδού υπηκόου συνολικού ύψους 100.000,00€., που θέλησε με αυτό τον τρόπο να ευχαριστήσει το Νοσοκομείο και επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του. Στη μικρή τελετή παραλαβής που έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης  26/06/2019 στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου, για την παρουσίαση των νέων μηχανημάτων,  πέρα από τους Διευθυντές των αντίστοιχων κλινικών που παρέλαβαν τα νέα μηχανήματα, παρέστη ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΚΕ κος Στεφανίδης, οι Βουλευτές του νομού κ.Βάκη και κ.Παυλίδης και η Αντιπεριφερειάρχης Κέρκυρας κ.Πανδή καθώς και ο πρόεδρος του Συλλόγου νεφροπαθών κ.Κορμαρής.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!