Quantcast
SLIDERΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Στο Ιατρείο Κέρκυρας η Εβελίνα Νικόλιζα – Τι της συνέβη

Αυτό το κορίτσι, ο,τι και να της συμβαίνει το αντιμετωπίζει με χαμόγελο και θετική διάθεση. Ο λόγος για την Εβελίνα Νικόλιζα, τραγουδιστρια, διάσημη YouTuber, συνεργάτιδα της Ναταλίας Γερμανού τα τελευταία χρόνια και αλλά πολλά.

Η Εβελίνα βρέθηκε στην Κέρκυρα για τις διακοπές της, με αφορμή πρόσκληση σε γάμο φιλικού της ζευγαριού. Φυσικά, δεν έλειψε η περιήγηση της στην παλιά πόλη της Κέρκυρας, μετά την απόλαυση των παράλιων του νησιού και στη Νότια Κέρκυρα. Ωστόσο, έκανε και μια επίσκεψη στο ιστορικό Ιατρείο της πόλης, την περίθαλψη του οποίου σχεδόν άπαντες έχουμε δεχθεί.

Τι την οδήγησε όμως στο Ιατρείο; 
Καθως περιηγούνται στο κέντρο της πόλης, της πάτησε το πόδι αυτοκίνητο. 
Καλά οι ντόπιοι το ξέρουν αυτό… ότι αν και απαγορεύεται η κίνηση οχημάτων στη καρδιά της παλιας  πόλης και επιτρέπεται μόνο συγκεκριμένες ώρες και για συγκεκριμένους λόγους (πχ. Τροφοδοσία καταστημάτων), εντούτοις συμβαίνει να κινούνται για άλλους λόγους άλλες ώρες. Και όταν είσαι ανυποψίαστος, την πατάς. Εν προκειμένω, σε πατάνε! 
Οπως και να χει, δεν επρόκειτο για κάτι σοβαρό, ωστόσο πήγε στο Ιατρείο στην Σκαραμαγκά όπου ο Αντώνης Λαμπίρης την περιέθαλψε, όπως είπε στο @kerkyrasimera. Μάλιστα μίλησε για ένα φοβερό κορίτσι, ευδιάθετο και χαμογελαστό, παρότι δεν την αναγνώρισε αρχικώς.

Φυσικα, μετά τις πρώτες βοήθειες η επίσκεψη στον ιστορικό Παπαγιώργη για ένα παγωτό ήταν σχεδόν επιβεβλημένη!

Εμεις να ευχηθούμε περαστικά στην κα. Νικόλιζα και τονίσουμε για ακόμη μια φορά την άμεση στήριξη που χρειάζεται πάντα το Ιατρείο που πάντα καλύπτει τις ανάγκες ασθενών για τις πρώτες βοήθειες κυρίως αφιλοκερδώς.

 

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!