Quantcast
SLIDERΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Στο «Καφέ Γυαλί» η εντυπωσιακή ρωσική Frigate Shtandart (φωτο Ε. Κασταμονίτης)

Στο παλιό λιμάνι στο Καφέ Γυαλί έδεσε σήμερα Παρασκευή, η εντυπωσιακή ιστορικής σημασίας, Ρώσικη Φρεγάτα Shtandart με προορισμό τη Βαλέτα Μάλτας. Το Shtandart είναι το ακριβές αντίγραφο πολέμου στη Ρωσία όπως είχε φτιαχτεί από τον Πέτρο το Μέγα το 1703 για να υπερασπιστεί την Αγία Πετρούπολη.

Το σύγχρονο Shtandart κατασκευάστηκε το 1999 και είναι μια λειτουργική tallship εκπαίδευση. Ενώ σε ναυτικά φεστιβάλ στα ευρωπαϊκά λιμάνια, το Στάνταρτ τραβάει πάντα πολύ μεγάλη προσοχή στο κοινό. Και το πλήρωμά της έχει την ευκαιρία να επισκεφθεί διάφορες γιορτές και συναυλίες, να περπατήσει στους δρόμους των λιμανιών και να επικοινωνήσει με ομοϊδεάτες από διαφορετικές χώρες. Επαγγελματικό, ασφαλές και οικονομικά βιώσιμο, η Frigate Shtandart έχει πλήρωμα με πυρήνα από νέους εκπαιδευόμενους και συμμετέχει σε εκδηλώσεις Tall Ship, Ναυτιλιακά Φεστιβάλ και επισκέπτεται διάφορα Λιμάνια ως πρέσβης της Ρωσίας.

Σήμερα όλοι μπορούν να συναντηθούν με αυτό το πλοίο ιστορικής ζωής και να αποκτήσουν μια μοναδική εμπειρία αρκεί να γίνουν μέλη του πληρώματος του Στάνταρτ και της μοναδικής αυτής εμπειρίας. Η ιστιοπλοϊκή επιβίβαση σε ένα πραγματικό ξύλινο σκαρί με πανιά είναι μια συναρπαστική περιπέτεια στην ατμόσφαιρα των παλιών χρόνων, αλλά και μια νέα εμπειρία με ωραίες εντυπώσεις και η ευκαιρία να συναντήσετε ενδιαφέροντες ανθρώπους στη θάλασσα. Όλα τα μέλη του πληρώματος συμμετέχουν ενεργά στη ναυτική ζωή και ταξιδεύουν με αυτό

Με πληροφορίες από Wikipedia

Φωτογραφίες Εντυ Κασταμονίτης

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!