Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΣΤΙΒΟΣ / ΔΡΟΜΟΣ

Στο μίτινγκ Βελιγραδίου σήμερα Μαντζουρογιάννης-Δόση

Την ευκαιρία να βελτιώσουν τις φετινές τους επιδόσεις θα έχουν οι Παναγιώτης Μαντζουρογιάννης και Παναγιώτα Δόση, στη διάρκεια του μίτινγκ κλειστού στίβου που διοργανώνεται σήμερα στο Βελιγράδι.

Ο Μαντζουρογιάννης ήταν δεύτερος στο Πανελλήνιο κλειστού στο μήκος με άλμα στα 7,62 μ. επίδοση κοντά στο ατομικό του 7,69 μ., ενώ έδειξε πως έχει το περιθώριο να πάει μακρύτερα.
Το ατομικό της ρεκόρ ισοφάρισε στο Πρωτάθλημα η Δόση με το άλμα στα 1,83 μ., ωστόσο στη Σερβία θέλει να προσεγγίσει επιδόσεις πάνω από το 1,85 μ. στο ύψος. Υπενθυμίζουμε ότι ο Παναγιώτης Μαντζουρογιάννης μένει μονίμως στην Αθήνα, προπονείται στις κλειστές εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ με τον ομοσπονδιακό τεχνικό Γιώργο Πομάσκι και κατά την πρόσφατη μεταγραφική περίοδο άλλαξε σύλλογο και από τον Κερκυραϊκό μετακινήθηκε στον ΑΟ Κάλλιστο.

Επίσης η Παναγιώτα Δόση, φοιτήτρια της ΣΕΦΑΑ του ΑΠΘ, από πέρυσι πήρε μεταγραφή από τον ΑΟ Κέρκυρας 2015 στον ΓΣ Ελ. Βενιζέλος Χανίων, ενώ προπονείται με τον πατέρα της Θοδωρή Δόση. Οι δύο αθλητές, μαζί με την πρωταθλήτρια του τριπλούν Σπυριδούλα Καρύδη του Κερκυραϊκού ΓΣ ήδη έχουν εξασφαλίσει τα όρια συμμετοχής τους στο Ευρωπαϊκό Κ23, που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί 8-11 Ιουλίου 2021 στην πόλη Μπέργκεν της Νορβηγίας. Ενώ, η πρωταθλήτρια Ευρώπης Κ20 στο τριπλούν Σπυριδούλα Καρύδη έχει κλείσει θέση στην ελληνική αποστολή για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών κλειστού στίβου, που θα πραγματοποιηθεί 4-7 Μαρτίου 2021 στο Τορούν της Πολωνίας.

Οι δηλώσεις συμμετοχής για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού του Τορούν κλείνουν σήμερα το μεσημέρι, ωστόσο με απόφαση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας θα ισχύσουν όρια και επιδόσεις που θα σημειωθούν τόσο στο μίτινγκ του Βελιγραδίου όσο και σε εκείνο της Μαδρίτης, που διεξάγονται την ίδια ημέρα.

Παρά ταύτα, πολύ δύσκολα οι Παναγιώτης Μαντζουρογιάννης και Παναγιώτα Δόση , θα φτάσουν τα όρια συμμετοχής σε αυτό το πρωτάθλημα, που είναι 8.05μ για το μήκος ανδρών και 1.96μ για το ύψος γυναικών, αντίστοιχα.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!