Quantcast
SLIDERΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γ Εθνική:Ήττα στο τέλος για ΟΦΑΜ στην Εδεσσα (2-0)

Ήττα για τον ΟΦΑΜ σήμερα (2-0) από τον Εδεσσαϊκό σε αγώνα για τη 2η αγωνιστική του 2ου Ομίλου στη Γ’ Εθνική.
Η Κερκυραϊκή ομάδα στάθηκε καλά και άντεξε για σχεδόν 80΄ λεπτά στην Εδεσσα κρατώντας την ισοπαλία, όμως οι γηπεδούχοι βρήκαν δίχτυα στο τελευταίο δεκάλεπτο και πήραν τη νίκη και τους 3 βαθμούς.

Στο 79′ ο ρέφερι  έδωσε  πέναλτυ για τον Εδεσσαικό σε ανατροπή του Νικολαϊδη  και ο Κιζιρίδης ευστόχησε από την άσπρη βούλα (1-0). Ο καταλογισμός της εσχάτης των ποινών προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες των παικτών του Σάββα Σιδερόπουλου.

Το 2-0 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Μεληκιώτης με πλασέ έπειτα από ασιστ του Κατικαρίδη.

Στο 50ο λεπτό ο Ταουσιάνης των γηπεδούχων συγκρούστηκε με τον πορτιέρο του ΟΦΑΜ Σκάρπο με αποτέλεσμα ο δεύτερος να αποχωρήσει τραυματισμένος. Tραυματίας  με χτύπημα στο ζυγωματικό αποχώρησε και ο  Κώστας Ανδριώτης .

Σφύριξε ο Διακουμάκος (ΕΠΣ Πιερίας) με βοηθούς Καλορογιάννη  &  Μαυρογιώργη (ΕΠΣ Πιερίας).

Εδεσσαϊκός (Α. Ζαζόπουλος): Τεντζέρης, Μαυρόπουλος, Μωϋσίδης, Αβραμίδης, Νικολαΐδης, Γιαννόπουλος, Προύντσης, Τεμερτζόγλου, Κυζιρίδης, Ταουσιάνης, Μεληκιώτης.

ΟΦΑΜ (Σ. Σιδερόπουλος): Σκάρπος (52΄Σπαταλάς), Κάρρας, Ταμπάκου, Παπαδοπουλος, Τσορμπατζίδης, Σπίνουλας, Αμπατζίδης (62΄Σούκερας), Γωνιάδης, Λουϊζίνιο, Πέρρη, Χαρβαλιάς (62΄Ανδριώτης Κ.).

 


Aν και μακριά το σημερινό ματς ο ΟΦΑΜ είχε τη συμπαράσταση φιλάθλων του

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!