Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Με βραβεύσεις έπεσε η αυλαία του camp ΑΟ Κέρκυρα 2015

Tην περασμένη  Παρασκευή (13/8/21) έπεσε  η αυλαία του καλοκαιρινού εναλλακτικού αθλητικού camp, που διοργάνωσε για έκτη συνεχόμενη χρονιά το τμήμα στίβου του ΑΟ Κέρκυρας 2015. Η τελετή λήξης μεταξύ άλλων περιλάμβανε και βραβεύσεις.  Αρχικά ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου  του ΑΟ Κέρκυρας 2015 απένειμε βραβεία στην  πρωταθλήτρια Ευρώπης & Πανελληνιονίκη Σπυριδούλα  Καρύδη του Κερκυραϊκού ΓΣ, όπως και στους διακριθέντες αθλητές του σωματείου στα Πανελλήνια πρωταθλήματα  Σπύρο  Ντουραχάνη, ομάδα σκυταλοδρομίας 4Χ200: Γιώργο Σελλά, Δημήτρη Βασιλάκη, Σπυριδούλα Κωνστάντη,  Άρτεμις Λουκοπούλου & τους προπονητές τους, Φίλιππο Τάντη, Ελένη Κορωνάκη. Στη συνέχεια οι Σπυριδούλα Καρύδη και Σπύρος Ντουραχάνης απένειμαν τα βραβεία στους νικητές των αγώνων στίβου  με την επωνυμία «ΝΤΟΥΡΑΧΑΝΙΑ 2021», που διεξήχθησαν κατά την διάρκεια του καλοκαιρινού καμπ στο Βίδο.

Το καλοκαιρινό καμπ του ΑΟ Κέρκυρα

Το 6ο καλοκαιρινό  εναλλακτικό  αθλητικό camp  του ΑΟ Κέρκυρας 2015  ξεκίνησε στις 5 Ιουλίου και κάθε εβδομάδα  φιλοξενούσε και ένα διαφορετικό γκρουπ παιδιών ηλικίας 5-12 ετών, τα οποία από Δευτέρα έως και Παρασκευή. Όπως κάθε χρόνο το πρόγραμμα περιείχε  πλήθος αθλητικών δραστηριοτήτων (κρίκετ, τένις, μπάτμιντον, στίβος, Ξιφασκία κ.α.), τουρνουά, διαγωνισμούς, περιπάτους, μπάνιο και παιχνίδια, που στόχο είχαν την ανάπτυξη των αθλητικών πτυχών των παιδιών. Το κύριο μέρος του προγράμματος εκτυλίχθηκε στο Βίδο. Και ανάμεσα στις πολλές δραστηριότητες ξεχώρισαν το πρόγραμμα κρίκετ criiio, το mundialito, τουρνουά βόλλεϊ, μπάντμιτον, αγώνες στίβου  το παιχνίδι του χαμένου θησαυρού, επισκέψεις στην Aqualand, καθημερινή περιπέτεια με τους Πειρατές και το καράβι τους, κολύμπι, χορός και δώρα. Υπενθυμίζουμε ότι υπεύθυνη του camp ήταν  η καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής και προπονήτρια Ελένη Κορωνάκη με συνεργάτες τους επίσης καθηγητές Φυσικής Αγωγής και προπονητές Νίκο Γράψα, Γεράσιμο Κρητικό και τη Νηπιαγωγό Ξένια Τάτα.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!