Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στο ματς παλαίμαχων Αστέρα – Άρτας τιμήθηκε ο Βίκυς Παργινός

Τον πρώτο από μια σειρά αγώνων που έχουν είδει κλείσει για το τρίμηνο Μαΐου- Ιουνίου έδωσαν την περασμένη Κυριακή η ομάδα Παλαιμάχων του Αστέρα Κέρκυρας. Αντίπαλοι οι παλαίμαχοι της Αναγέννησης Άρτας. Ο αγώνας έγινε στο γήπεδο Σκριπερού και νικήτρια με 1-2 αναδείχτηκε η ομάδα της Άρτας.

 Άριστες εντυπώσεις

Για την φιλοξενία τους στην Κέρκυρα οι Παλαίμαχοι της Αναγέννησης έγραψαν: Μετά από ένα υπέροχο σαββατοκύριακο στην μαγευτική Κέρκυρα επιστρέψαμε. Οι εντυπώσεις άριστες. Οι οικοδεσπότες παλαίμαχοι του αστέρα πήραν άριστα σε όλα. Φιλοξενία και διάθεση στο δέκα. Κάνανε τα πάντα για να περάσουμε υπέροχα εμείς και οι οικογένειες μας. Ήταν όλοι τους άψογοι. Τα χαμόγελα στα πρόσωπα όλων ήταν όχι απλά εμφανή αλλά και μια υπόσχεση για αληθινές φιλίες. Ο σεβασμός στο τεράστιο όνομα της Αναγέννησης ξεχειλίζει. Εμείς δίνουμε υπόσχεση ότι παντού και πάντα θα το τιμούμε. Τα καλύτερα έρχονται.

Βραβεύτηκε  ο Βίκυς Παργινός

Πριν από τη σέντρα του αγώνα, ο Αστέρας τίμησε τον παλαιό άσο της Κέρκυρας, τον παλαίμαχο γκολκήπερ και νυν προπονητή Ακαδημιών ποδοσφαίρου Βίκυ Παργινό. Χαρακτηριστικό είναι το σχόλιο, που αφορά την βράβευση του Β. Παργινού και  αναρτήθηκε στην σελίδα των παλαιμάχων του Αστέρα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η μαγική ανάμνηση εκείνης της πρώτης φοράς

Μπορεί να πέρασαν 45 χρόνια από την πρώτη φορά που δέσαμε τα ποδοσφαιρικά μας παπούτσια και πατήσαμε το χώμα μέσα από τις τέσσερις γραμμές , μπορεί να μην σου είπαμε ούτε ένα ευχαριστώ όλα αυτά τα χρόνια , αλλά μην νομίζεις ότι ξεχάσαμε δάσκαλε την μαγική εκείνη πρώτη φορά που μας έδωσες την ευκαιρία να μπούμε στο γήπεδο

Τότε που μας κουβάλαγες από το σχολείο στο γήπεδο για να μας μάθεις το κοντρόλ την πάσα το σουτ. Σε μία πολύ δύσκολη εποχή που ήθελε το παιδί … αλλά δεν ήθελε ο γονιός … εσύ εκεί επέμενες ότι αυτό ήταν το καλύτερο για μάς . Δεν κατάφερες να μας κάνεις όλους παικταράδες αλλά μέσα από αυτό μας έκανες καλύτερους ανθρώπους καλύτερους !

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!