Quantcast
SLIDERΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Στο Σαν Τζιάκομο η κινητοποίηση ενάντια της Κεραμέως και της αστυνομοκρατίας – Διαμαρτυρήθηκαν στην Υδραίου (φωτό-video)

Στο Σαν Τζιάκομο κατέληξε η πορεία διαμαρτυρίας φοιτητών, εκπαιδυετικών όλων των βαθμίδων του Εργατικού Κέντρου της ΟΓΕ και αυτοδιοικητικών οι οποίοι επιχείρησαν το πρωί να προσεγγίσουν το Corfu Palace στο οποία διεξάγεται η Σύνοδος των Πρυτανεων παορυσία της υπουργού Ν. Κεραμέως αλλά μπλοκαρίστηκαν από ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας.

Στη συνέχεια διαμαρτυρήθηκαν σε πορεία στους δρόμους της πόλης όπου κατέληξαν στο Ιστορικό Δημαρχείο και τη Δήμαρχο, καταγγέλλοντας την αστυνομοκρατία και τον αποκλεισμό τους από τις δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ., η οποία δήλωσε αναρμόδια. Παράλληλα, οι εκπρόσωποι ΕΛΜΕ, ΣΕΠΕ και Εργατικού Κέντρου κατέθεσαν μια σειρά ζητημάτων που αφορούν στα σχολεία και τα κτίρια, αναφέρθηκαν στο σχολείο των Φαιάκων ενώ την κατηγόρησαν για συσκέψεις εν κρυπτώ. Από την πλευρά της, η δήμαρχος θέλησε να απαντήσει,  τους κάλεσε να καθίσουν και να “ανοίξουν” ένα – ένα τα ζητήματα που ειπώθηκαν, ωστόσο οι διαμαρτυρόμενοι ζήτησαν αποκλειστική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου  με μοναδικό θέμα τα σχολικά κτίρια και τα ζητήματα παιδείας. Η κα. Υδραίου τους κατηγόρησε για λαϊκισμό δεδομένου ότι δεν την άκουσαν και δεν δέχθηκαν να τους απαντήσει ενώ δήλωσε στη διάθεση τους  να τους ενημερώσει για οποιοδήποτε θέμα ζητούν, οποιαδήποτε στιγμή και δήλωσε πως πάντα είναι ευπρόσδεκτοι. 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!