Quantcast
SLIDERΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Στο τιμόνι του ΕΟΤ η Αντζελα Γκερέκου;

Την ηγεσία του ΕΟΤ φαίνεται πως αναλαμβάνει η Αντζελα Γκερέκου πρώην υπουργός των κυβερνήσεων Γ. Παπανδρέου και Αντ. Σαμαρ.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, που επικαλείται το έγκυρο τουριστικό site money-tourism.gr η θέση του προέδρου του ΕΟΤ θα αποκτήσει αρμοδιότητες -και εκτελεστικές-, καθώς αυτή τη στιγμή, είναι διακοσμητική, χωρίς καμία ουσιαστική αρμοδιότητα.

Η κερκυραία πολιτικός διετέλεσε υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού στην κυβέρνηση του Γεωργίου Α. Παπανδρέου το 2009, καθώς και υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού στην κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά.
«Στην διάρκεια της θητείας της ασχολήθηκε πολύ ενεργά με τα θέματα του κλάδου, κερδίζοντας την εκτίμηση του κλάδου και σίγουρα αν επιβεβαιωθεί η τοποθέτησή της, θα καταδείξει την επιθυμία της κυβέρνησης για στελέχωση του κρίσιμου τομέα του Τουρισμού, με πρόσωπα που γνωρίζουν τον κλάδο και τον έχουν υπηρετήσει με επιτυχία» αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!