Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Η κερκυραία αμαζόνα Aννυ Βατίδη ασημένια στην υπερπήδηση εμποδίων ιππασίας

Άλλη μία διάκριση πέτυχε η Άννυ Βατίδη στην υπερπήδηση εμποδίων ιππασίας.

Η κερκυραία αμαζόνα την Κυριακή (28/7/19) κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο αγώνισμα ύψους 1.25μ του Athens Equestrian Festival 2019. Η αθλήτρια του Ιππικού Ομίλου Αυλώνος ιππεύοντας τον Castor Z πραγματοποίησε άπταιστη διαδρομή σε χρόνο 54,32 και κατετάγη δεύτερη. Πρώτος ήταν ο Νίκος Δρούγας με τον E. Brightwood Dorado κι αυτός με άπταιστη διαδρομή και λίγο καλύτερο χρόνο ( 54,27) από την δική μας αθλήτρια. Ενώ, την τρίτη θέση κατέλαβε η Anna Irene Goset (Κύπρος) με τον Zvegor με άπταιστη διαδρομή και χρόνο 55,03.

Η διοργάνωση
Η Αθήνα και συγκεκριμένα το Κέντρο Ιππασίας του Μαρκόπουλου ήταν από την Πέμπτη (25/07) ως την Κυριακή (28/07) το επίκεντρο της παγκόσμιας ιππασίας, όσον αφορά την υπερπήδηση εμποδίων, φιλοξενώντας ένα σπουδαίο event του αθλήματος για πρώτη φορά από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004. Στις εγκαταστάσεις του ελληνικού ιππόδρομου διεξήχθη το «Athens Equestrian Festival» που περιλάμβανε και αγώνα του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου Εθνών «Longines FEI Jumping Nations Cup Division2 ».

Στη διοργάνωση, που κρίθηκαν τα δύο εισιτήρια πρόκρισης για το Nations Cup Final που θα γίνει στη Βαρκελώνη καθώς και η άνοδος στην Division1 πήραν μέρος συνολικά 13 χώρες με 90 αθλητές και 150 άλογα. Στον τελικό του κυπέλλου Εθνών, που έγινε την Κυριακή συμμετείχαν οκτώ Εθνικές ομάδες: Πορτογαλία,Πολωνία, Ισπανία, Ουγγαρία, Νορβηγία, Ρουμανία, Βουλγαρία και φυσικά η Ελλάδα.

Μεγάλη νικήτρια του Τελικού του Κυπέλλου Εθνών της Αθήνας ήταν η ομάδα της Νορβηγίας με τους τέσσερις ιππείς της να έχουν 0 βαθμούς ποινής στους δύο γύρους, κερδίζοντας τόσο τον Τελικό της Αθήνας όσο και το εισιτήριο για τον παγκόσμιο τελικό της Βαρκελώνης τον Οκτώβριο. Η Ελληνική ομάδα συγκέντρωσε στους δύο γύρους 25 βαθμούς με πολύ καλές εμφανίσεις και κατάλαβε την 5η θέση. Στην 2η θέση ήταν η ομάδα της Πορτογαλίας, που πήρε και αυτή το εισιτήριο για τον τελικό της Βαρκελώνης, συγκεντρώνοντας στους δύο γύρους 4 βαθμούς ποινής. Στην 3η θέση ήταν η ομάδα της Πολωνίας με 8 βαθμούς ποινής.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!