Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Συγχαίρουν την ΕΛ.ΑΣ. για τα μέτρα διευκόλυνσης στην πρόσβαση των ΑμεΑ

Ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία Κέρκυρας με μεγάλη χαρά ενημερώθηκε από τα ΜΜΕ το νέο σχεδιασμό της Αστυνομίας με τίτλο «Ελεύθερη Κυκλοφορία πολιτών στις πόλεις» με στόχο τη διευκόλυνση της μετακίνησης των πολιτών στα αστικά κέντρα, μεταξύ των οποίων και η προστασία των ραμπών, των θέσεων στάθμευσης των αυτοκινήτων και των διαβάσεων για τα ΑμεΑ. αγαθά που όχι μόνο διευκολύνουν τα άτομα με αναπηρία αλλά τους παρέχουν το δικαίωμα των ίσων ευκαιριών και της δυνατότητάς των να διεκπεραιώσουν τις υποχρεώσεις τους, σε όλες τις εκφάνσεις της καθημερινότητάς, αποδεικνύοντας άλλωστε και τα θετικά αποτελέσματα της ημερίδας που πραγματοποίησε η Αστυνομία Κέρκυρας με θέμα «Άτομα με Αναπηρία-Χαρακτηριστικά και τρόποι προσέγγισης της καθημερινότητας τους.

Ο ρόλος της Ελληνικής Αστυνομίας». Συγχαίρουμε τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιαννούλη Ματθαίο και τον Αστυνομικό Διευθυντή Τροχαίας κ. Βλαχόπουλο Κων/νο και τους ενημερώνουμε ότι θα ανταποκριθούμε σε κάθε πρόσκληση για συνεργασία προς όφελος των ατόμων με αναπηρία Κέρκυρας.

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος -Η Γραμματέας

Σπύρος Ζουμπουλίδης- Μαίρη Κοντού

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!