Quantcast
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Συγχαρητήρια σε Καρυδη και Δόση από τον βουλευτή Α. Αυλωνίτη

Θερμά συγχαρητήρια στα κερκυραικά ταλέντα του αθλητισμού, απευθύνει με μήνυμα του ο βουλευτής Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Αλέκος Αυλωνίτης.

Το μήνυμα 

Θέλω να εκφράσω τα πιο θερμά και ειλικρινή συγχαρητήρια τόσο στην Σπυριδούλα Καρύδη, η οποία εκπροσωπώντας την χώρα μας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20 στη Σουηδία, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο τριπλούν, όσο και στον προπονητή της Παύλο Σκορδίλη, όπως επίσης και στο σωματείο της, τον ιστορικό Κερκυραϊκό Γυμναστικό Σύλλογο.
Επίσης να συγχαρώ για την έβδομη θέση που κατέκτησε στο άλμα εις ύψος, στο ίδιο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20 την Παναγιώτα Δόση και το σωματείο της τον ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ.
Οι επιτυχίες αυτές έρχονται σε συνέχεια προηγούμενων μεγάλων επιτυχιών Κερκυραίων πρωταθλητών επιβεβαιώνοντας για το ταλέντο των παιδιών μας. Αποτελεί υποχρέωση όλων των θεσμικών παραγόντων να εργαστούμε στοχευμένα και με συνέπεια για να βελτιώσουμε τις αθλητικές υποδομές στο νησί μας και να παράσχουμε στα παιδιά μας τις ίδιες ευκαιρίες με τα άλλα Ελληνόπουλα για να διακριθούν τα αθλήματα που έχουν επιλέξει.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!