Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Συγχαρητήρια των Ταμένων στην Ε. Βουσολίνου για την εκφώνηση του πανηγυρικού στις 25 Μαρτίου

ΤΟ  ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ   ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ  ΤΩΝ  ΤΑΜΕΝΟΝ  ΤΟΥ  ΚΕΡΚΥΡΑΙΚΟΥ ΠΑΣΧΑ  με  την από  19-3-2021 απόφαση  του   , συγχαίρει  την Γενική Γραμματέα  του  Ομίλου κ. Έλενα  Βουσολίνου  Ανυφαντή , για  την επιλογή  της όπως   εκφώνηση τον Πανηγυρικό  της  Ημέρας  για  τις εορταστικές  εκδηλώσεις  της  25ης  Μαρτίου  1821  στον  Μητροπολιτικό  Ναό  μετά  την  Δοξολογία.

Το  επίσημο πρόγραμμα  που  έχει  εκδοθεί  από  την  Περιφέρεια Ιονίων Νήσων   Εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821 αναφέρει : ‘…… Μετά το τέλος της Δοξολογίας θα εκφωνηθεί ο πανηγυρικός της ημέρας από την Διευθύντρια του 4ου Γυμνασίου Κέρκυρας, Δρ. Ιστορίας του Ιονίου Πανεπιστημίου κ. Έλενα Βουσολίνου-Ανυφαντή….”

Ο  Πρόεδρος                                                                    Ο  Αντιπρόεδρος

Αρσένης  Μούτσος                                                 Γιάννης   Καλαιτζόγλου

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!