Quantcast
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Συλλήψεις για ηχορύπανση και ναρκωτικά στη Ζάκυνθο

Συνελήφθησαν, τις βραδινές ώρες της Κυριακής (10.09.2023) και τις βραδινές ώρες χθες (11.09.2023), στις περιοχές Αργάσι και Λαγανά Ζακύνθου, σε αντίστοιχες περιπτώσεις, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος, αλλοδαπός -ιδιοκτήτης- και ημεδαπός –υπεύθυνος- καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, για λειτουργία μουσικής που υπερέβαινε το επιτρεπτό όριο θορύβου.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

 

Συνελήφθησαν -2- άτομα για κατοχή ναρκωτικών ουσιών στη Ζάκυνθο

Συνελήφθησαν, πρώτες πρωινές ώρες χθες (11.09.2023) και τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (12.09.2023), στη Ζάκυνθο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), -2- άτομα για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια στοχευμένων ελέγχων στην περιοχή του Λαγανά, εντοπίστηκαν σε διαφορετικές περιπτώσεις, ημεδαπός και αλλοδαπός, στην κατοχή των οποίων βρέθηκε και κατασχέθηκε, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και κοκαΐνης, αντίστοιχα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!