Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Συλλυπητήρια Μπιάγκη για το χαμό των πέντε στη Λιβύη

Συλλυπητήριο μήνυμα του Υπευθύνου ΚΤΕ Άμυνας του ΠΑΣΟΚ και βουλευτή Κέρκυρας, Δ. Μπιάγκη

“Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια προς τις οικογένειες των τριών στελεχών των Ένοπλων Δυνάμεων και των δύο στελεχών του Υπουργείου Εξωτερικών, που έχασαν τη ζωή τους εν ώρα καθήκοντος κατά την ελληνική αποστολή της ανθρωπιστικής βοήθειας στη Λιβύη.
Οι σκέψεις μας είναι στις οικογένειες των θυμάτων. Δυστυχώς, ετούτες τις ώρες τα λόγια είναι πολύ «φτωχά» για να απαλύνουν τον ανθρώπινο πόνο και πολύ «λίγα» για να περιγράψουν τη θλίψη και την οδύνη όλων μας.
Θα ήθελα, επίσης, να εκφράσω την αγωνία μου για την κατάσταση της υγείας των τραυματιών της αποστολής με την ελπίδα και την ευχή ότι όλα θα πάνε καλά και θα αναρρώσουν γρήγορα και ανώδυνα.
Η Ελλάδα, όπως άλλωστε έμπρακτα έχει αποδείξει και στο παρελθόν, συμπαραστέκεται και είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσει να συμπαραστέκεται και στο μέλλον σε δύσκολες στιγμές και ανθρωπιστικές κρίσεις που αντιμετωπίζουν οι συνάνθρωποί μας ανά τον κόσμο, όπως στην περίπτωση του Λιβυκού λαού, αποτίνοντας έτσι, μεταξύ άλλων και φόρο τιμής στα ηρωικά στελέχη της που βρίσκονται πάντα στην πρώτη γραμμή, με τίμημα, ενίοτε, και την ίδια τους τη ζωή.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!