Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Συλλυπητήρια KKE Kέρκυρας  για το θάνατο του Νίκου Κοντοστάνου

Η Τομεακή Επιτροπή Κέρκυρας του ΚΚΕ, εκφράζει τα πιο ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια στην σύζυγο και τα παιδιά του Νίκου Κοντοστάνου, ο οποίος έφυγε πολύ πρόωρα από την ζωή νικημένος απ’ τον καρκίνο.
Ο Νίκος Κοντοστάνος ήταν εργάτης στην υπηρεσία πρασίνου στο Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας. Ξεχώριζε για την εργατικότητά του και το ήθος του. Άνθρωπος λαϊκός και ανιδιοτελής, που τον έκανε να είναι ιδιαίτερα αγαπητός στους συναδέλφους του.
Σε όλη του τη ζωή υπήρξε σταθερά ταγμένος με τα ιδανικά και τις αξίες της εργατικής τάξης, πάλευε για μια κοινωνία σοσιαλιστική χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.
Σεμνός υποστηρικτής και συνοδοιπόρος του ΚΚΕ, δεν έλειψε από κανένα αγωνιστικό προσκλητήριο των εργατικών και κοινωνικών αγώνων του νησιού μας.
Αταλάντευτος αγωνιστής μέσα από τις γραμμές του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου έδινε με τις δυνάμεις της ΔΑΣ-ΟΤΑ τη μάχη της συσπείρωσης και του ταξικού προσανατολισμού του σωματείου εργαζομένων ΟΤΑ Κέρκυρας.
…Θα τον θυμόμαστε. Καλό του ταξίδι.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!