Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Συλλυπητήριο μήνυμα δημάρχου Κ. Κέρκυρας για το Σπύρο Μωραΐτη

Η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων Μ. Υδραίου, εκφράζει τα συλλυπητήρια της για τον χαμό του Σπύρου Μωραΐτη:

“Θα ήθελα από τα βάθη της καρδιάς μου, να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια για τον θάνατο του Σπύρου Μωραΐτη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή αφήνοντας πίσω του ένα σημαντικό κοινωνικό αποτύπωμα. Ο Σπύρος Μωραΐτης υπήρξε σεμνός, οραματιστής και εργατικός. Υπηρέτησε επί σειρά ετών την Τοπική Αυτοδιοίκηση και έδωσε τις δικές του μάχες και τους δικούς του αγώνες, από τη θέση του Αντιδημάρχου. Στην οικογένεια και στους δικούς του ανθρώπους εκφράζω και πάλι τα πιο ειλικρινή μου συλλυπητήρια.”

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!