Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Συμβουλές για μαγιό Plus Size – Πώς να επιλέξετε κολακευτικά μαγιό ανάλογα με το σωματότυπο σας

Δύο βασικοί παράγοντες που πρέπει να γνωρίζει μια γυναίκα plus size πριν ψάξει για τα νέα της μαγιό σε ηλεκτρονικά καταστήματα  είναι:

 

1. Γνωρίστε το σωματότυπο σας:

 

– Σχήμα αχλαδιού: αν έχετε μέσο μέγεθος στήθους και ώμους αλλά μεγαλύτερους γοφούς θα πρέπει να εστιάσετε περισσότερο στο μπούστο σας. Ένα μονόχρωμο μαγιό με λεπτομέρειες στο μπούστο θα τραβούσε το βλέμμα προς τα πάνω και ένα μονόχρωμο θα έκανε το κάτω μέρος του σώματός σας να φαίνεται πιο κολακευτικό. Τα ολόσωμα μαγιό που αφήνουν σημεία του σώματος ακάλυπτα και στις δύο πλευρές, είναι επίσης καλά για να καμουφλάρετε την περιοχή της κοιλιάς.

 

Μαγιό δύο τεμαχίων, όπως τα μπικίνι με έντονα printsστο μπούστο και απλό χρωματιστό κάτω μέρος, θα κολακεύουν επίσης το σώμα σας. Υπάρχουν επίσης, διαθέσιμα παρεο τα οποία αποτελούν μια άλλη, ιδανικήεπιλογή για γυναίκες με μεγάλους γοφούς.

 

– Σχήμα καρδιάς: Αυτός ο σωματότυπος  χαρακτηρίζεται από μεγάλο μπούστο και μικρούς γοφούς. Όλα έχουν να κάνουν με το να αναδείξετε τα δυνατά σημεία του σώματος σας. Τα μαγιό plus size με μεγάλη λαιμόκοψη μπορεί να είναι πολύ κολακευτικά. Μαγιό δύο τεμαχίων με λαιμόκοψη (τα οποία έχουν χοντρές τιράντες για στήριξη) θα τονίσουν τα καλύτερά σας σημεία σας ενώ μπορείτε να επιλέξετε το κάτω μέρος του μαγιό να είναι πιο φαρδύ ώστε να καλύψει τις όποιες ατέλειες σας κάνουν να νιώθετε άβολα.

 

– Σχήμα κλεψύθρα: Αυτό είναι το ιδανικό σώμα. Η μέση σας είναι μικρότερη από το μπούστο και τους γοφούς σας. Τα μαγιό δύο τεμαχίων plus size, όπως τα μπικίνι ή τα μαγιό που διαθέτουν φούστα στο κάτω μέρος του μπικίνι, είναι εξαιρετικά κολακευτικά, ενώ προσφέρουν την επιθυμητή κάλυψη. Ένα ολόσωμο μαγιό μπορεί επίσης να αναδείξει και να κολακεύσει ένα τέτοιο σωματότυπο.

 

2. Γνωρίστε τις μετρήσεις του σώματός σας:

 

Αυτός είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας για την επιλογή ενός μαγιό με καλή εφαρμογή, επειδή οι σχεδιαστές ή οι κατασκευαστές έχουν όλοι τα δικά τους μεγέθη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο όταν πραγματοποιείτε αγορές μέσω Διαδικτύου, θα πρέπει να βλέπετε το διάγραμμα μεγεθών των προϊόντων (ίσως χρειαστεί να κάνετε κλικ στο κουμπί “Πίνακας μεγεθών” για να δείτε τις μετρήσεις μεγεθών). Επίσης, μην βασίζεστε στο κανονικό μέγεθος των ρούχων σας γιατί διαφέρει από το μέγεθος του μαγιό. Θα πρέπει να αφιερώσετε χρόνο για να διαβάσετε τον πίνακα μεγεθών και να τον συγκρίνετε με τις μετρήσεις του σώματός σας (στήθος, μέση, γοφοί) πριν καταλήξετε στην αγορά κάποιου μαγιό.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!