Quantcast
SLIDERΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Συνάντηση εργασίας στον ΟΛΚΕ για τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γ. Καρβέλη – Όλο το πρόγραμμα (φωτ-vid)

Σε συνάντηση εργασίας στην Κέρκυρα και συγκεκριμένα στον Οργανισμό Λιμένος Κέρκυρας συμμετείχε το σήμερα πρωί ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης. Στην συνάντηση, μεταξύ άλλων ήταν ο “οικοδεσπότης” διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Κέρκυρας Σπύρος Ζερβόπουλος, ο αντιπεριφερειάρχης για θέματα Υγείας Κ. Ζορμπάς, ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας Κέρκυρας . Ζερβόπουλος, κ.α.

Ο κ. Καρβέλης μίλησε για τη σπουδαιότητα του ανοίγματος της Κέρκυρα δια θαλάσσης ως πύλη εισόδου και για την συνολική προσπάθεια όλων προκειμένου να επιτευχθεί το άνοιγμα της Κέρκυρας και η υποδοχή τουριστών που θα τονώσουν την τοπική οικονομία και μάλιστα, όλα με αυτά με ασφάλεια. Καθώς, όπως είπε ο κ. Καρβέλης μιλώντας στους δημοσιογράφους, οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι για τον covid-19 γίνονται καθημερινώς από δυο νοσηλευτές και δυο γιατρούς του Κέντρου Υγείας Κέρκυρας (πρώην ΙΚΑ) . Ωστόσο, το ιατρικό και νοσηλευτικό αυτό προσωπικό θα επιστρέψει στο Κέντρο Υγείας, με τα στελέχη της Πολιτικής Προστασίας που θα αναλάβουν τους ελέγχους βάσει των οδηγιών του ΕΟΔΥ, όπως ανέφερε ο Διοικητής.

 

Ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας κ. Γαρδικιώτης για τη συνεργασία του με τον κ. Καρβέλη

Για τη συνεργασία του με τον κ. Καρβέλη σε σχέση με την προετοιμασία των γιατρών και νοσηλευτών να ανταποκριθούν στις ανάγκες του λιμανιού προκειμένου να λαμβάνουν τους δειγματολειπτικούς ελέγχους όλων όσοι έρχονται στο λιμάνι από την Ιταλία, μίλησε  ο διευθυντής του Κ. Υγείας Κέρκυρας κ. Γαρδικιώτης. “Καλωσορίζω στην Κέρκυρα τον φίλο τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ, τον Γιάννη Καρβέλη. Πριν μία βδομάδα περίπου δέχτηκα ένα τηλέφωνο ότι χρειαζόμαστε να ανοίξουμε την γραμμή της Κέρκυρας, δεν έκανα τίποτα άλλο παρά να στείλω για εκπαίδευση δύο γιατρούς και δύο νοσηλευτές, ούτως ώστε να είμαστε πανέτοιμοι για αυτό το εγχείρημα, το οποίο είχε και έχει αίσιο αποτέλεσμα. Ό,τι χρειαστήκαμε από υλικά ήρθαν σε χρόνο dt. Είμαστε πλήρως εξοπλισμένοι και σε συνεργασία με τον διευθύνοντα σύμβουλο, τον Σπ.Ζερβοπουλο, ο οποίος προΐσταται στον ΟΛΚΕ, δέσαμε και έγινε μια ομάδα ισχυρή. Εκτελούμε ένα καθήκον απέναντι στην Κέρκυρα και απέναντι στο ελληνικό λαό. Πρέπει όλοι να βάλουμε τον ώμο μας ούτως ώστε ο καθένας να προσφέρει από την πλευρά του, το καλύτερο κομμάτι του εαυτού μας για να έχουμε επιτυχία σε οποιοδήποτε εγχείρημα καλούμαστε να διεκπεραιώσουμε

Η δήλωση του αντιπεριεφερειάρχη Κ. Ζορμπά

«Σήμερα είναι μαζί μας στην Κέρκυρα ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ ο Γιάννης Καρβέλης.Ο Γιάννης ήταν πάντα εκεί και έδινε λυσεις γι’ αυτό και δε μου έκανε καμία εντύπωση το αποτέλεσμα σχετικά με το άνοιγμα του λιμανιού της Κέρκυρας. Ολα έγιναν γρήγορα, όπου υπήρξε πρόβλημα δόθηκε λύση άμεσα με αποτέλεσμα να έχουμε ξεκινήσει εδώ και μια βδομάδα να δεχόμαστε κόσμο. Ολα γίνονται με ασφάλεια και αρμονία. Γι’ αυτό και όλα τα τεστ γίνονται επιστρέφουν αρνητικά.»

 

Το πρόγραμμα Καρβέλη

Ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ στη συνέχεια επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Κέρκυρας, θα ακολουθήσει επίσκεψή του στο Νοσοκομείο και συνάντηση με τον Διοικητή του Ιδρύματος Λεωνίδα Ρουμπάτη, θα ακολουθήσει συνάντηση με την περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα, θα επισκεφθεί τα Κέντρα Υγείας Αγίου Μάρκου, Αγίου Αθανασίου και Λευκίμμης ενώ θα έχει συνάντηση με τη Δήμαρχο Κεντρικής Κέρκυρας Μερόπη Υδραίου και τέλος, στις 20:30 θα έχει συνάντηση με τον Ιατρικό Σύλλογο Κέρκυρας.

 

 

 

 

 

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!