Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Συνάντηση της Μ. Υδραίου με τον Υφ. Οικονομικών: Ανοίγει το θέμα της παραχώρησης ακινήτων του δημοσίου στο Νέο Δήμο

Αποφασισμένη να διεκδικήσει , άμεσα, την παραχώρηση ακινήτων του Δημοσίου στο Νέο Δήμο είναι η Μερόπη Υδραίου. Η νέα δήμαρχος είχε για το σκοπό αυτό συνάντηση με τον Υφυπουργό Οικονομικών , αρμόδιο για την δημόσια περιουσία, κ. Απόστολο Βεσυρόπουλος στο Υπουργείο. Η Μερόπη Υδραίου διεκδικεί την παραχώρηση στο Δήμο  ακινήτων του δημοσίου, επιχειρώντας να δώσει λύση σε ένα πρόβλημα ετών.

Συγκεκριμένα πρόκειται για:

-Την έκταση του παραλιακού μετώπου στο οποίο στεγάζονται οι εγκαταστάσεις του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Κέρκυρας.

-Το κτίριο της Πυροσβεστικής.

-Το κτίριο του Art Cafe στον Κήπο του Λαού.

Η συνάντηση της νέας δημάρχου με τον Υφυπουργό Οικονομικών έγινε σε πολύ καλό κλίμα, με τις δύο πλευρές να ανανεώνουν το ραντεβού τους, αμέσως μετά την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων της κ. Υδραίου. Η νέα δήμαρχος εντός της προσεχούς εβδομάδας θα αποστείλει αναλυτικό υπόμνημα στον κ. Βεσυρόπουλο στον οποίο θα αναφέρει όλα τα στοιχεία που σχετίζονται με τα συγκεκριμένα ακίνητα

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!