Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Στην Κέρκυρα η 20η λαμπαδηδρομία της Φλόγας της Αγάπης των εθελοντών αιμοδοτών

Στην Κέρκυρα θα καταλήξει αύριο Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου,  η Φλόγα της Αγάπης της Εθελοντικής Αιμοδοσίας, μετά από ένα υπέροχο ταξίδι στην Ελλάδα, σημαίνοντας τη λήξη της 20ης Λαμπαδηδρομίας και την έναρξη των εργασιών της 32ης Αμφικτιονίας  του Πανελληνίου Συνεδρίου Συλλόγων και Φορέων Εθελοντικής Αιμοδοσίας, που φιλοξενείται  στο νησί, από τις 30/9/2022 έως την Κυριακή 2/10/2022.

Η μεγάλη αυτή γιορτή του Πολιτισμού και της Ζωής, πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Π.Ο.Σ.Ε.Α., του Ε.ΚΕ.Α. , της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος (ΕΝΠΕ), της ΚΕΔΕ, της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής και με τη συμμετοχή της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, του Κεντρικού Δήμου Κέρκυρας & Διαπόντιων Νήσων, του Γ.Ν. Κέρκυρας «Αγία Ειρήνη», του Περιφερειακού Τμήματος Κέρκυρας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών και Δοτών Μυελού των Οστών «ΠΑΝΔΟΤΗΣ».

 
 
 
 

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!