Quantcast
SLIDERΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ: “Ποδαρικό” από τη ΔΙΑΔ.Ε.Υ.Α.Δ.Κ. στα έργα του “Α. Τρίτσης” – Υπογράφτηκε η 1η σύμβαση (video)

Ποδαρικό στα έργα που θα κατασκευαστούν στην Κέρκυρα από το πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτης” έκανε η ΔΙΑΔΕΥΑΔΚ, καθώς την Πέμπτη υπογράφτηκε το πρώτο έργο που αφορά στην Ύδρευση Μπαρμπάτι και παραλίας Ύψου, προϋπολογισμού περίπου 600.000€ και χρόνο υλοποίησης τους οχτώ μήνες. Τη σύμβαση υπέγραψαν η Πρόεδρος Μερόπη Σπ. Υδραίου και ο ανάδοχος του έργου κ. Βερονίκης.

Η πρώτη υπογραφή σύμβασης έρχεται σε μόλις εννέα μήνες από την δημοπράτηση του έργου, δήλωσε η πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Μερόπη Υδραίου, η οποία μετά το τέλος της υπογραφής της σύμβασης, ευχαρίστησε το Δ.Σ. της ΔΙΑΔΕΥΑΔΚ καθώς και τις υπηρεσίες για την ταχύτητα με την οποία εργάστηκαν, ανά αναλογιστεί κανείς πως πρόκειται για Δημόσιο και πως οι ρυθμοί σε επίπεδο γραφειοκρατίας, διαφέρουν από εκείνους του Ιδιωτικού Τομέα. Δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένη από την σημαντική αυτή εξέλιξη ενώ αναμένονται ακόμη επτά υπογραφές συμβάσεων έργων της ΔΙΑΔΕΥΑΔΚ που έχουν ενταχθεί στο ίδιο πρόγραμμα.

Το συγκεκριμένο έργο αφορά στις περιοχές ύψους, Μπαρμπάτι, Άγιο Μάρκο, Κάτω Κορακιάνα και προβλέπει, μεταξύ των άλλων,  την αντικατάσταση  8 χλμ αγωγών ύδρευσης.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!