Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Συνάντηση Υδραίου με τον Καθηγητή Δημιουργικής Γραφής & Νεοελληνικής Λογοτεχνίας Τ. Κωτόπουλο

Τις θερμές ευχαριστίες εκ μέρους του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας εξέφρασε η Δήμαρχος Μερόπη Υδραίου στον Καθηγητή Δημιουργικής Γραφής και Νεοελληνικής Λογοτεχνίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας κ. Κωτόπουλο Η. Τριαντάφυλλο, επ’ αφορμή συνάντησής τους, για την άψογη συνεργασία που είχαν στη συνδιοργάνωση του Συνεδρίου που πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία πέρυσι στο Παλέρμο. 

Οπως τονίζεται στην ανακοίνωση του δήμου: Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, με υψηλή ευαισθησία απέναντι στην αξία των Ανθρωπιστικών Επιστημών, συνεργάστηκαν με το Πανεπιστήμιο του Παλέρμο και απέδειξαν ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση μπορεί να σταθεί αρωγός και συνοδοιπόρος με την επιστημονική  και την εκπαιδευτική κοινότητα και να διερευνήσουν από κοινού ζητήματα που άπτονται του Πολιτισμού και της Τέχνης και μέσω της ιερότητας της Γραφής μετουσιώνουν τις πρακτικές του εφαρμοσμένου πολιτισμού σε καθημερινές και πολυδιάστατες καλές πρακτικές βίου.

Όπως αναφέρθηκε στη συνάντηση, επιθυμία όλων των μερών είναι η εδραίωση αυτής της αγαστής σχέσης και συνεργασίας με ακόμη περισσότερες δράσεις. Η κ. Μ. Υδραίου ευχαρίστησε τον κ. Κωτόπουλο ο οποίος είναι Πρόεδρος του 5ου Διεθνούς Συνεδρίου Δημιουργικής Γραφής και δέχθηκε με χαρά από την Δήμαρχο αναμνηστικό δώρο.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!