Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Συνέντευξη του Α. Αυλωνίτη στον ΑΘΗΝΑ «9,84» (ηχητικό)

Συνέντευξη του υποψήφιου βουλευτή Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ Α. Αυλωνίτη, στον δημοσιογράφο Γιάννη Θεοδόση και στην εκπομπή «Και γύρω-γύρω πόλη» την Κυριακή 30/4/2023.

Βασικά σημεία
► «Αστειότητες το δίλλημα της ΝΔ «Μητσοτάκης ή ακυβερνησία». Πολιτικές αστειότητες που υπηρετούν σκοπιμότητες».

► «Είναι απολύτως εφικτή η συνεργασία μεταξύ των κομμάτων, είναι ανάγκη να πειθαρχήσουμε στα δεδομένα που θέτει ο λαός και να αποκτήσουμε κουλτούρα πολιτικών συνεργασιών»
► «Μεγάλο στοίχημα για εμάς η αλλαγή πολιτικής. Το κεντρικό σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ –Π.Σ. για «Δικαιοσύνη παντού» θα αναμετρηθεί με την αυθαιρεσία παντού της κυβέρνησης και την εφαρμοζόμενη πολιτική του ενός ανδρός. Είναι αναμέτρηση πολιτική και ηθική .»
 
Ακούστε τη συνέντευξη

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!